pmwas Opublikowano 8 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia UAZ już u blacharzy. Ogólnie - tak to jest mieć "egzotyka" - podchodzą do niego jak pies do jeża, a jak im powiedziałem, że szyby nie umiem dostać i trzeba dorobić (zwykła płaska szyba), to już patrzyli jakbym im kazał tym UAZem w kosmos poleciec. Ale byle klapę zamontowali, to szybę już sam ogarnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 16 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Na Podhalu w śniegu. A to auto śnieg lubi A pomarańczowy już dostał szybę, powinien wkrótce być gotowy... Edytowane 16 Stycznia przez pmwas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Wizualnie jest taki... ponadczasowy. Trochę Wranglera przypomina Teraz tylko wcisnąć napęd z Cybertruck'a i będzie jeździł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 17 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, Q'bot napisał(a): Wizualnie jest taki... ponadczasowy. Trochę Wranglera przypomina Teraz tylko wcisnąć napęd z Cybertruck'a i będzie jeździł Wizualnie sylwetkę ma jak przedwojenne Fordy W Czechach jest firma, która przerabia UAZy na EV... Jak się kiedyś "skończy" rosyjski cud inżynierii zwany ZMZ 409, to można pomyśleć. A kiedy się skończy - nie wiem, bo nawet u Ruskich jedni mówią, że to , które rzadko wytrzymuje 100000km, a inni, że super silnik i jak się dba to i pół miliona spokojnie przejeździ. I bądź tu mądry... Edytowane 17 Stycznia przez pmwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano Niedziela o 19:56 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:56 Pomarańcza w końcu się robi... Z daleka widać, że klapa już jest, pewnie wkrótce będzie do odbioru. A w czarnym mam - że tak powiem - nieszczelność wydechu... VID_20250207_154028.mp4 Nie żeby mnie to zdziwiło, dawno już mówiłem, żeby ten wydech przy okazji innych robót wymienili, bo długo nie pociągnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano Poniedziałek o 18:24 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:24 (edytowane) Odebrałem. Moje pierwsze pytanie... Gdzie światło stop? Eeeee... To ono jest w tych częściach? Ok. Dobra. Kolor... Prawie ten, ale nie calkiem Klamka odpada. Ale jest ok. Mocne 5/10, czyli dla UAZa w sam raz. Światło ogarnąłem sam, klamkę też. Ogolnie... Cieszę się. Szkoda, że "bity", ale grunt że się znalazł Edytowane Wtorek o 19:08 przez pmwas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano wczoraj o 10:44 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:44 Takie skojarzenie: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi