Jędrek Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Czyli znów wspomnień czar. Pierwszy wyjazd w Tatry z aparatem cyfrowym - jakiś pożyczony Samsung. Późny wrzesień 2006, spacer w kierunku który latem 2007 na pewnym odcinku stał się nielegalny. Pogoda piękna, ludzi pewnie z 5, a może i 7 razy mniej niż w obecnie. Bez tłoku, bez kolejek tu i ówdzie. Ja też nieco mniej miejsca zajmowałem jak dziś I komu to przeszkadzało? Część I Edytowane 3 Listopada przez Jędrek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Cz II 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Cz III 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada I czas na część IV, ostatnią. Były to jeszcze czasy gdy po OP chodziłem wręcz nałogowo, a potem... Potem niestety z roku na rok coraz bardziej zniechęcał mnie tłok 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada O @Jędrekarchiwum otworzył zatem będzie będzie się działo ... Fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 1 minutę temu, wjesna napisał(a): O @Jędrekarchiwum otworzył zatem będzie będzie się działo ... Fajnie. Liczę że i inni poświęcą trochę swojego cennego jesiennego czasu i cosik wrzucą, nowe czy starsze - bez różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Teraz, Jędrek napisał(a): Liczę że i inni Czyżbyś nie znal tej złotej myśli " umiesz liczyć, lecz na siebie "? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada (edytowane) 50 minut temu, wjesna napisał(a): Czyżbyś nie znal tej złotej myśli " umiesz liczyć, lecz na siebie "? I dlatego, mimo wrodzonego lenistwa, staram się coś tu czasem wrzucać. Ale za kogoś tego przecież nie zrobię Edytowane 3 Listopada przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 11 godzin temu, Jędrek napisał(a): i inni poświęcą trochę swojego cennego jesiennego czasu no coś by pasowało ,może @Mnich Adminda dobry przykład i da coś z Beskidu Niskiego ,który onegdaj nawiedził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Pogoda "żyletka", w Tatrach to rzadkość, piękne zdjęcia i południowa ściana zamarłej turni - lubię tę formację. Widać że mniej ludzi w końcu wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada W dniu 5.11.2024 o 06:35, Pablo P napisał(a): Widać że mniej ludzi w końcu wrzesień. Wrzesień 2006, a wrześnie z ostatnich lat to zupełnie różne bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 20 minut temu, Jędrek napisał(a): Wrzesień 2006, a wrześnie z ostatnich lat to zupełnie różne bajki. Zgadzam się przyznaję że nie doczytałem że to w 2006 było, Pamiętam jak w 2006 roku we wrześniu nocowaliśmy w Roztoce, piękna pogoda, o godzinie 7:00 rano przy Morskim oku nie było prawie nikogo. Na Rysach było raptem kilka osób. W 2005 we wrześniu byliśmy w murowańcu na hali Gąsienicowej i też było podobnie, chociaż mam wrażenie że wtedy w murowańcu mimo wszystko trochę ludzi było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi