OnSajtPL Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Cześć, jaka drogę robiliście w Tatrach i jest dla Was w jakiś sposób szczególna? ciekawa, interesująca? foto dla zachęcenia do komentarzy. 4 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 W taki sposób żadnej.... niestety Ale podziwiam.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Zdjęcie petarda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano Niedziela o 11:29 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:29 W dniu 23.09.2020 o 22:40, OnSajtPL napisał(a): Cześć, jaka drogę robiliście w Tatrach i jest dla Was w jakiś sposób szczególna? ciekawa, interesująca? foto dla zachęcenia do komentarzy. Jak mi się marzy zjazd z 30m. Zjechałabym z własnego balkonu, ale Spółdzielnia nie pozwoli. x-DDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano Niedziela o 12:30 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:30 Godzinę temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): Jak mi się marzy zjazd z 30m. Zjechałabym z własnego balkonu, ale Spółdzielnia nie pozwoli. x-DDD A po co pytać w ogóle? Zjedź i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano Niedziela o 12:37 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:37 W dniu 23.09.2020 o 22:40, OnSajtPL napisał(a): jaka drogę robiliście w Tatrach i jest dla Was w jakiś sposób szczególna? ciekawa, interesująca? ja drogę z Palenicy do Morskiego Oka fasiągiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano Niedziela o 12:38 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:38 5 minut temu, Jędrek napisał(a): A po co pytać w ogóle? Zjedź i już. Sąsiedzi by mi przestali mówić "dzień dobry". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano Niedziela o 12:40 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:40 Teraz, Fanka natury, fanka gór napisał(a): Sąsiedzi by mi przestali mówić "dzień dobry". Sąsiadów uprzedź, przeproś i zdradź w tajemnicy że trenujesz przed Everestem. Zyskasz szacun na dzielni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano Niedziela o 12:41 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:41 3 minuty temu, J@n napisał(a): ja drogę z Palenicy do Morskiego Oka fasiągiem Ile dopłaciłeś woźnicy że aż do Morskiego Oka podjechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano Niedziela o 12:43 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:43 1 minutę temu, Jędrek napisał(a): Ile dopłaciłeś woźnicy że aż do Morskiego Oka podjechał? już nie pamiętam bo jeszcze stare złotówki były i jechałem bryczką z Włosienicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano Niedziela o 12:44 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:44 Godzinę temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): mi się marzy zjazd z 30m. a masz sprzęt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano Niedziela o 12:49 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:49 (edytowane) 14 minut temu, Jędrek napisał(a): Sąsiadów uprzedź, przeproś i zdradź w tajemnicy że trenujesz przed Everestem. Zyskasz szacun na dzielni A po co komu Everesty - postoję sobie za darmo w supermarkiecie. Tam się zdecydowanie krócej stoi. Edytowane Niedziela o 12:55 przez Fanka natury, fanka gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano Niedziela o 12:50 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:50 5 minut temu, J@n napisał(a): a masz sprzęt ? W sumie nie. Na 30 m trzeba 60 m liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano Niedziela o 13:20 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:20 30 minut temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): A po co komu Everesty - postoję sobie za darmo w supermarkiecie. Tam się zdecydowanie krócej stoi. Przecież nikt ci nie każe tam iść, to tylko alibi dla sąsiadów ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano Niedziela o 13:21 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:21 30 minut temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): W sumie nie. Na 30 m trzeba 60 m liny. Nie trzeba, przecież z własnego balkonu będziesz zjeżdżać. Pojedyncza wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi