jaaga76 Opublikowano 22 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 20 minut temu, J@n napisał: no nie rozumiem, ciągle marudzicie na pogodę i ciągle jeździcie w te Tatry Bo nadzieje umiera ostatnia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 22 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 21 minut temu, J@n napisał: marudzicie Poza tym ja juz jestem na etapie, że tylko konstatuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Przed chwilą, jaaga76 napisał: że tylko konstatuje Na pocieszenie w NT prześwituje słońce a na Krupowej ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 22 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Przed chwilą, barbie609 moder napisał: Na pocieszenie w NT prześwituje słońce a na Krupowej ...... Tu po kolejnej ulewie jest chwila.przerwy, więc idziemy sie przejść.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 22 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Było słońce, a potem nisko poszły chmury i się pięknie na Szczyrbskim Jeziorem zrobiło. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 7 minut temu, jaaga76 napisał: i się pięknie na Szczyrbskim Jeziorem zrobiło. słońce i mgła , bardzo lubię a i pozytywne myślenie przynosi efekty . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 7 godzin temu, jaaga76 napisał: Prognozy są maskaryczne, ale do 11.00 powinno być ok Ja , kolokwialnie mówiąc, w takiej sytuacji olewam temat, namokłem się już w Tatrach dość. Co innego jakaś krótka burza, która może być a może nie być - ale prognozy na dziś były naprawdę słabe. 4 godziny temu, J@n napisał: jeździcie w te Tatry A w jakie mamy jeździć? Innych nie ma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi