a chodźże na pole Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Może nie same Tatry, ale góry, i blisko Taka alternatywa dla Słowackiego Raju i dużo mniej ludzi. Przynajmniej my przez cały dzień spotkaliśmy w sumie 14 osób. Całodniowa wycieczka Zakopane => Janosikowe Diery => Zakopane. Całość na spokojnie można w 10 godzin zrobić. TRASA: https://mapa-turystyczna.pl/route/cyws Film z wycieczki, którą popełniliśmy niedawno. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Byłem tam miesiąc temu i dzięki temu filmikowi poczułem się jakbym znowu był na urlopie :-) Mała Fatra jest przepiękna, choć mam wrażenie że to jedno z najmniej docenianych pasm górskich Słowacji. Ludzi jak na lekarstwo a na mniej uczęszczanych szlakach można w ogóle przez cały dzień samemu wędrować. Widokowo - bajka, takie połączenie Bieszczadów z Pieninami, choć są też miejsca wymagające trochę większego wysiłku (np. Velky Rozsutec). Szczególnie polecam Velky i Maly Rozsutec, Maly Krivań, Stoch, Chleb, Klak i Mincol. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Parę lat temu tych klamer na szlaku na Mały Rozsutec nie było, przez co wchodziło się dość trudno. Trzeba będzie wypróbować w obecnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Na krótką wycieczkę polecam Zbojnicki Chodnik, szlak mało uczęszczany, poprowadzony malowniczą ścieżką po zboczach masywu Sokolie. Przez całą drogę fantazyjne formacje skalne, potem.widoki na Rozsutca, Stoha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi