jaaga76 Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 (edytowane) W związku z tym, że sezon butów letnich/podejściowych/ niskich (wybierz, co chcesz) w pełni, to dla tych, którzy jeszcze szukają moja propozycja: Dynafit Transalpen GTX. Buty w sumie opisywane są jako trialowe, ale u mnie pełnią rolę podejściowych (obok dość twardych Montur). Są bardzo wygodne, mają świetną amortyzację i system wiązania, który dobrze trzyma nogę z opcją ujarzmienia pięty. Buty są z gore, ale dzięki siateczce dobrze regulaują termikę i noga się nie gotuje. Bardzo mi się podoba podeszwa, ktora bez problemu trzyma się mokrych skał. Wizualnie skradły mi serce. Jeśli szukacie butów, to warto rozważyć tę opcję. Edytowane 3 Lipca 2023 przez jaaga76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 2 godziny temu, jaaga76 napisał: Dynafit Transalpen GTX (...) wizualnie skradły mi serce Rozbawił mnie sposób pokazania ich na stronie: Buty męskie trekkingowe DYNAFIT TRANSALPER GTX - sklep Polar Sport.pl Tylko dwie fotki samych butów, zaś na pozostałych ... modele odziani w zestawy dobrane kolorystycznie do danego wariantu bucika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 (edytowane) Wizualnie przez to pierdutne logo przezentują się... kiczowato Podeszwa przypomina nieco contagripy. choć zabudowana guma pod palcami jest IMHO bez sensu... Edytowane 4 Lipca 2023 przez Q'bot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 1 godzinę temu, Q'bot napisał: przypomina nieco contagripy. choć zabudowana guma pod palcami jest IMHO bez sensu... Negujesz sens "climbing zone"? No wiesz co, jak możesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 No właśnie 'Climbing zone' zostało zalane do postaci "Mud skating zone" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Q'bot napisał: No właśnie 'Climbing zone' zostało zalane do postaci "Mud skating zone" Bo to są buciki na ferraty, nie na mud Edit - opis z polarsport jednak przeczy moim słowom: "Agresywny bieżnik i strefa Climbing Zone podeszwy wykonanej przez markę Vibram® zapewnia świetne trzymanie w grząskim, błotnistym terenie jak i doskonałą przyczepność na skalnym podłożu." Edytowane 4 Lipca 2023 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Na skałę i błotko równocześnie to muszą być zarówno kolce, gumowe dendryty jak i przyssawki we frontowej części podeszwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Podsumowując mi jest wygodnie i bardzo mi się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 (edytowane) 11 godzin temu, jaaga76 napisał: Podsumowując mi jest wygodnie i to jest najważniejsze , jestem tylko ciekaw jak będzie z trwałością. Oglądałem jakieś relacje ze szlaków długodystansowych i były tam przypadki ,że po ok 300 kilometrach w super nowoczesnych butach pojawiały się problemy. Edytowane 7 Lipca 2023 przez barbie609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AskalAdonay Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 (edytowane) Mam skojarzenia ze słowami zwycięstwo, zabawa, rozrywka. Platforma 88 starz zapewnia mi to wszystko. Dla wielu osób uprawianie sportu jest przyjemnym sposobem spędzania wolnego czasu i dodaje element ekscytacji do oglądania wydarzeń sportowych. Ta platforma zapewnia platformę hazardową online, która pozwala graczom wygodnie obstawiać zakłady z domu lub za pośrednictwem urządzeń mobilnych. Strona oferuje różne kursy na różne wyniki wydarzeń. Gracze mogą wybrać najbardziej korzystne kursy. Edytowane 24 Lipca 2023 przez AskalAdonay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wambleyY Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) Dnia 22.07.2023 o 19:48, AskalAdonay napisał: Mam skojarzenia ze słowami zwycięstwo, zabawa, rozrywka. Platforma zapewnia mi to wszystko. Dla wielu osób uprawianie sportu jest przyjemnym sposobem spędzania wolnego czasu i dodaje element ekscytacji do oglądania wydarzeń sportowych. Ta platforma zapewnia platformę hazardową online, która pozwala graczom wygodnie obstawiać zakłady z domu lub za pośrednictwem urządzeń mobilnych. Strona oferuje różne kursy na różne wyniki wydarzeń. Gracze mogą wybrać najbardziej korzystne kursy. W związku z tym, że sezon butów letnich w pełni, to dla tych, którzy jeszcze szukają, mam propozycję: Dynafit Transalpen GTX. Buty te są opisywane jako trialowe, ale u mnie pełnią rolę podejściowych, obok dość twardych Montur. Są bardzo wygodne, mają świetną amortyzację i system wiązania, który dobrze trzyma nogę z opcją ujarzmienia pięty. Buty są z gore, ale dzięki siateczce dobrze regulują termikę, więc noga się nie gotuje. Podeszwa jest rewelacyjna, trzyma się mokrych skał bez problemu. Wizualnie skradły moje serce. Jeśli szukacie butów, to warto rozważyć tę opcję. Więcej informacji na ten temat można znaleźć na stronie: (https://mostbet.edu.pl/). Dzięki za informację Edytowane 13 Września 2023 przez wambleyY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi