tatromaniak Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Cześć, mam małą prośbę Czy moglibyście zaprosić swoich znajomych na nasze forum? Oczywiście głównie tych, którzy bywają w Tatrach, lubią góry i górskie tematy... Troszkę ostatnio zaniedbałem rozwój forum, które dzięki Wam na szczęście cały czas działa, powstają nowe wątki, dyskusje...naprawdę bardzo się cieszę i dziękuję! To jak, ktoś zaprosi kogoś znajomego? Im nas więcej tym ciekawiej, tym szybciej pojawiać się będą odpowiedzi na zadawane pytania itd. Kłaniam się i pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Jeszcze dwa słowa rozszerzenia. Tak jak napisałem powyżej, w ostatnich tygodniach trochę za mało uwagi poświęcałem temu forum. Wiecie jak jest, człowiek weźmie sobie za dużo na barki i potem siłą rzeczy nie jest w stanie wszystkich projektów kontrolować w należytym stopniu. Mam silne postanowienie, żeby to zmienić Zacząłem od porządków i usunąłem dwa dość toksyczne konta na literę "T" - myślę że większość z Was wie, o kim mowa. Dajcie znać czy popieracie tę decyzję. Te osoby zdołały zniechęcić niektórych do aktywności na forum, wysyłały natarczywe wiadomości, a wręcz pogróżki. To już nie będzie miało miejsca i mam nadzieję, że ewentualnie zniechęcone osoby chętnie tu wrócą i będą się udzielać. Raz jeszcze dziękuję wszystkim, którzy dbają o życie forum, aktywnie dyskutują...Dziś dowiedziałem się, że niektórzy z Was mają ze sobą stały kontakt, piszą wiadomości, maile, a nawet poznają na żywo i widują w górach! Bardzo to budujące, bo pokazuje, że warto było stworzyć to miejsce Jak wspomniałem, będę wdzięczny jeśli poinformujecie o forum swoich znajomych, zachęcicie do zarejestrowania się i napisania czegoś Dajcie znać co mógłbym zrobić żeby uczynić to miejsce jeszcze bardziej atrakcyjnym, jakie rzeczy zmienić, poprawić... Dziękuję z góry za każdy odzew na tę wiadomość! Pozdrawiam, Krzysiek 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 PS: Dodatkową rolę moderatora otrzymał @Mnich, który dzięki swojej życzliwości będzie mi tu trochę pomagał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 1 minutę temu, tatromaniak napisał: PS: Dodatkową rolę moderatora otrzymał @Mnich, który dzięki swojej życzliwości będzie mi tu trochę pomagał Dobra decyzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 2 godziny temu, tatromaniak napisał: PS: Dodatkową rolę moderatora otrzymał @Mnich, który dzięki swojej życzliwości będzie mi tu trochę pomagał Co dwie głowy to niejedna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 3 godziny temu, tatromaniak napisał: PS: Dodatkową rolę moderatora otrzymał @Mnich, który dzięki swojej życzliwości będzie mi tu trochę pomagał Również uważam, że to bardzo dobra decyzja! @Mnich ma ciekawe pomysły i robi dobry klimat Bardzo się ciesze, że forum się rozkręca bo to jest naprawdę świetne miejsce do spotkania, dzielenia się pasją i doświadczeniem. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 bardzo dobry pomysł z nominacją dla @Mnich kocha góry, jest często na forum i tu czuwa, plus ma super pomysły aby rozwijać to świetne miejsce, a co do decyzji na temat T to jak najbardziej słuszna, poznałem tu trochę osób, i niestety czytając niektóre teksty na pograniczu wręcz legalności choć i takze takie za które śmiało sprawa cywilna by przeszła i na takie coś nie powinno być miejsca, jesteśmy tu by kochać góry i o nich rozmawiać . Super miejsce stworzyłęś @tatromaniak i mam nadzieję że poznam wielu z Was na szlaku ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) 23 godziny temu, Bieszdzadzki_tatromaniak napisał: a co do decyzji na temat T to jak najbardziej słuszna, poznałem tu trochę osób, i niestety czytając niektóre teksty na pograniczu wręcz legalności choć i takze takie za które śmiało sprawa cywilna by przeszła Chodzi Ci o wpisy publikowane na forum? Może podasz jakieś przykłady? Jestem tu na forum prawie od samego początku i jakoś nie kojarzę. Rozumiem, że Tatromen mógł podpaść swoim stylem niektórym osobom na forum, ale tego typu zarzuty to już chyba przesada. Edytowane 16 Maja 2020 przez sickboy777 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi