Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 11 months later...
4 godziny temu, vatra napisał:

Przy szlaku na Turbacz

Zapewne, przy tym Twoim ulubionym.? 

4 godziny temu, vatra napisał:

niestety zniknęły pod kilkucentymetrową warstwą śniegu.

Dobrze, że pod śniegiem a nie pod butami. Choć niektóre czeka i to.

• Like ! 1
2 godziny temu, wjesna napisał:

Zapewne, przy tym Twoim ulubionym.? 

Tak, przy zielonym? Zapewne kwitną w różnych miejscach ale tam je widziałam. Niestety przy tych ilościach turystów przewalających się przez gorczańskie szlaki krokusom  może grozić zadeptanie.

• Like ! 2
1 godzinę temu, vatra napisał:

Niestety przy tych ilościach turystów przewalających się przez gorczańskie szlaki krokusom  może grozić zadeptanie.

Wszystko, żeby mieć zdjęcie w krokusach. Ale jeśli chodzi o ilości turystów, to z jednej strony fajnie, że tylu ludzi lubi takie wędrowanie po szlakach, a z drugiej wypatruje się miejsc, gdzie ich mniej. To znaczy ja tak mam.

• Like ! 2
5 minut temu, wjesna napisał:

wypatruje się miejsc, gdzie ich mniej. To znaczy ja tak mam.

Ja mam tak samo. Przyjemnie jest na mało zaludnionym szlaku od czasu do czasu kogoś spotkać a czasem chwilę porozmawiać albo na szczycie poprosić o zrobienie zdjęcia. Ale tłum, hałas i chaos powodują u mnie chęć ucieczki jak najdalej?

• Like ! 3
6 minut temu, Zośka napisał:

Ja mam tak samo. Przyjemnie jest na mało zaludnionym szlaku od czasu do czasu kogoś spotkać a czasem chwilę porozmawiać albo na szczycie poprosić o zrobienie zdjęcia. Ale tłum, hałas i chaos powodują u mnie chęć ucieczki jak najdalej?

Własnie. Przyjemnie się z kimś minąć, zagadać dokąd idzie, skąd wraca, jak tam u góry. Czasem przy podchodzeniu miniemy sie ze sobą z  piętnaście razy to już prawie jesteśmy jak dobrzy znajomi.

• Like ! 2
1 godzinę temu, wjesna napisał:

Czasem przy podchodzeniu miniemy sie ze sobą z  piętnaście razy to już prawie jesteśmy jak dobrzy znajomi.

Zdarzało się i tak?. A kiedyś zdarzyło mi się spotykać pewnego Słowaka dwa dni pod rząd i co najdziwniejsze raz po polskiej stronie a raz po słowackiej i po dwóch latach spotkałam go znowu na Słowacji. Nie rozumiałam prawie nic z tego co mówił ale i tak było miło?

• Like ! 1
  • Haha 1