Angel Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Witam !!! Czy sa już krokusy na Polanie Chochołowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidBike Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Dziekuje pięknie za informacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Może chociaż na razie na zdjęciu ? Proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Taterka Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) Dolina Chochołowska ........dawno temu .. Edytowane 13 Marca 2020 przez Taterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 W Gorcach kwitną krokusy! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Krokusów powoli przybywa! Ciekawe co dzieje się na Chochołowskiej?! Edytowane 19 Marca 2020 przez vatra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Dla prawdziwych Tatromaniaczek z górskimi wartościami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Taterka Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 W tym roku pozostanie tylko wirtualne oglądanie krokusów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Krokusy kwitną... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Rozsadź je bo nie wolno się tak gromadzić A tak serio to szkoda że nie można z bliska obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 1 minutę temu, Nobody napisał: Rozsadź je bo nie wolno się tak gromadzić Widzisz, natura nie zna żadnych ograniczeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Nie trzeba na szlak iść , tu też rosną i nikt nie goni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Krokusy powoli przekwitają... Na szczęście robi się coraz bardziej zielono. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Niech sobie jeszcze kwitną ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Jak tam na tegorocznych polowaniach? Ja zamierzam wybrać się w okolicach 16 kwietnia w okolice Kalatówek, lub Turbacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @Zbyszko Przy szlaku na Turbacz krokusy już się pojawiły ale dzisiaj niestety zniknęły pod kilkucentymetrową warstwą śniegu. Mam nadzieję że za kilka dni powrócą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 4 godziny temu, vatra napisał: Przy szlaku na Turbacz Zapewne, przy tym Twoim ulubionym. 4 godziny temu, vatra napisał: niestety zniknęły pod kilkucentymetrową warstwą śniegu. Dobrze, że pod śniegiem a nie pod butami. Choć niektóre czeka i to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 2 godziny temu, wjesna napisał: Zapewne, przy tym Twoim ulubionym. Tak, przy zielonym Zapewne kwitną w różnych miejscach ale tam je widziałam. Niestety przy tych ilościach turystów przewalających się przez gorczańskie szlaki krokusom może grozić zadeptanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, vatra napisał: Niestety przy tych ilościach turystów przewalających się przez gorczańskie szlaki krokusom może grozić zadeptanie. Wszystko, żeby mieć zdjęcie w krokusach. Ale jeśli chodzi o ilości turystów, to z jednej strony fajnie, że tylu ludzi lubi takie wędrowanie po szlakach, a z drugiej wypatruje się miejsc, gdzie ich mniej. To znaczy ja tak mam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 5 minut temu, wjesna napisał: wypatruje się miejsc, gdzie ich mniej. To znaczy ja tak mam. Ja mam tak samo. Przyjemnie jest na mało zaludnionym szlaku od czasu do czasu kogoś spotkać a czasem chwilę porozmawiać albo na szczycie poprosić o zrobienie zdjęcia. Ale tłum, hałas i chaos powodują u mnie chęć ucieczki jak najdalej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 6 minut temu, Zośka napisał: Ja mam tak samo. Przyjemnie jest na mało zaludnionym szlaku od czasu do czasu kogoś spotkać a czasem chwilę porozmawiać albo na szczycie poprosić o zrobienie zdjęcia. Ale tłum, hałas i chaos powodują u mnie chęć ucieczki jak najdalej Własnie. Przyjemnie się z kimś minąć, zagadać dokąd idzie, skąd wraca, jak tam u góry. Czasem przy podchodzeniu miniemy sie ze sobą z piętnaście razy to już prawie jesteśmy jak dobrzy znajomi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, wjesna napisał: Czasem przy podchodzeniu miniemy sie ze sobą z piętnaście razy to już prawie jesteśmy jak dobrzy znajomi. Zdarzało się i tak. A kiedyś zdarzyło mi się spotykać pewnego Słowaka dwa dni pod rząd i co najdziwniejsze raz po polskiej stronie a raz po słowackiej i po dwóch latach spotkałam go znowu na Słowacji. Nie rozumiałam prawie nic z tego co mówił ale i tak było miło 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 @Zośka to Ty z tym Słowakiem już jak stare dobre małżeństwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi