peter1 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Jest temat, gdzie można polecać dobre filmy ale nie ma gdzie można odradzać. Najgorszy film 'górski' jaki widziałem to 'Granice Wytrzymałości'. Trudno znaleźć gorszą brednię, a nagromadzenie absurdów jest rekordowe. Mam jeszcze kilka faworytów ale ciekaw jestem Waszych typów...:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 @peter1 masz rację. Tego gniota nic nie przebije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Moj typ to ,, Pomiędzy nami góry " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 5 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Dnia 4.10.2022 o 08:58, wjesna napisał: Moj typ to ,, Pomiędzy nami góry " Rzeczywiście nudy to były ale czy to do końca 'górski' film? No niby tak... Kolejny kandydat to 'Cliffhanger - Na Krawędzi'. Jako film akcji ok, jako film górski - absurd goni absurd...:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 19 godzin temu, peter1 napisał: Rzeczywiście nudy to były ale czy to do końca 'górski' film? No niby tak... No przeciez są ,,góry "w tytule. Ale pies był fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 "Cliffhanger", mocny kandydat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 No i polski serial 'Ratownicy" - pomijając nawet fakt że "polscy ratownicy" ratowali głównie po słowackiej stronie Tatr, operując z lotniska w Popradzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 6 godzin temu, Jędrek napisał: operując z lotniska w Popradzie. A autem podjeżdżali zawsze pod Moko. No i prawie nigdy nie zgadzała się topografia terenu z miejscem w którym kręcili sceny ratunkowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Zapamiętałem też scenę wspinaczki, w której prowadzacy miał już wędkę z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi