bartez290 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Witam, wybieram się na czerwone wierchy i zastanawiam się nad drogą powrotną. Które zejście polecacie. Z Małołączniaka przez Kobylarz czy z Kopy Kondrackiej przez Doline Małej Łąki. Na Kopie Kondrackiej już byłem dlatego nie zależy mi żeby przez nią przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) @bartez290 Mała Łąka jak dla mnie Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez jaaga76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @bartez290 jeśli kondycja dopisze to proponuję podejść na Wyżnią Kondracką i zejść czerwonym na Przełęcz w Grzybowcu i potem albo do Strążyskiej albo do Małej Łąki , chociaż ta żółta wredota z Kondrackiej do Małej Łąki też ładna.W temacie Mała Łąka masz sporo zdjęć z tamtych rejonów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 11 godzin temu, bartez290 napisał: Witam, wybieram się na czerwone wierchy i zastanawiam się nad drogą powrotną. Które zejście polecacie. Z Małołączniaka przez Kobylarz czy z Kopy Kondrackiej przez Doline Małej Łąki. Na Kopie Kondrackiej już byłem dlatego nie zależy mi żeby przez nią przejść. Oba warianty są przyjemne i warte przejścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) Jak pierwszy raz byłem na Czerwonych* to się skończyło zjazdem z Kasprowego kolejką. Drugim razem robiłem tylko pętlę przez Kobylarza, Małołączniak i Kopę i powrót przez Małą Łąkę, bo chodziło o to, żeby wrócić do samochodu. * w sumie to drugi, bo wcześniej pyknąłem raz Kopę jako bonus po Giewoncie. Edytowane 19 Sierpnia 2022 przez Gieferg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi