Izunka Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) Hej, czy ktos zdobywał Kazbek? Jakie sa wasze doswiadczenia? Jak poziom trudności, w jakich miesiacach najlepiej sie wybrać, ile czasu zajelo Wam zdobywanie góry? Edytowane 16 Października 2019 przez Izunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Dnia 16.10.2019 o 12:32, Izunka napisał: Hej, czy ktos zdobywał Kazbek? Jakie sa wasze doswiadczenia? Jak poziom trudności, w jakich miesiacach najlepiej sie wybrać, ile czasu zajelo Wam zdobywanie góry? byłem w czerwcu, relacja tutaj http://www.kochamnarty.pl/topic/5410-kazbeg-latwy-5-tysiecznik-na-kaukazie/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.bb Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Dnia 16.10.2019 o 12:32, Izunka napisał: Hej, czy ktos zdobywał Kazbek? Jakie sa wasze doswiadczenia? Jak poziom trudności, w jakich miesiacach najlepiej sie wybrać, ile czasu zajelo Wam zdobywanie góry? Sam jeszcze nie byłem ale sadzę że ten Pan może wiedzieć o czym mówi :P więc warto posłuchać:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 12 godzin temu, Marcin.bb napisał: Pan może wiedzieć o czym mówi niekoniecznie bo Kazbeg nie jest najwyższym szczytem Gruzji tylko Szchara i nie leży całkowicie po gruzińskiej stronie tylko na granicy z Rosją Filmik, który moim zdaniem lepiej oddaje całą przygodę związaną z wycieczką na ten szczyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.bb Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 9 godzin temu, J@n napisał: Filmik, który moim zdaniem lepiej oddaje całą przygodę związaną z wycieczką na ten szczyt Masz rację - ładnie zrobiony film :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eire Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Cześć, byłem we wrześniu na wyprawie Kazbek + Elbrus, jednym wyjazdem. Odezwij się na priv, jeśli potrzebujesz info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Witajcie, możecie polecić fajną książkę na temat Gruzji, ale przede wszystkim gór, Kaukazu, szlaków (nie tylko na Kazbek)? Lub inne źródło przydatnych informacji na ten temat? Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 2 godziny temu, Pavel napisał: Lub inne źródło przydatnych informacji na ten temat? w necie znajdziesz wszystkie przydatne informacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 2 minuty temu, J@n napisał: w necie znajdziesz wszystkie przydatne informacje Oraz 10 razy tyle nieprzydatnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 17 godzin temu, Jędrek napisał: Oraz 10 razy tyle nieprzydatnych. w książkach też podobnie a w dodatku informacje są często nieaktualne. @Pavel napisz - chcesz tylko sobie poczytać i pomarzyć czy planujesz konkretny wyjazd w góry. Byłem do tej pory tylko raz ale jestem zachwycony i chcę jeszcze więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zaczynam od czytania i marzeń, bo co jakiś czas wracam do tematu Gruzji. W kolejnym etapie potem pewnie coś konkretnego, ale najpierw chcę rozeznać temat i poczuć klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 3 godziny temu, Pavel napisał: Zaczynam od czytania i marzeń, bo co jakiś czas wracam do tematu Gruzji. W kolejnym etapie potem pewnie coś konkretnego, ale najpierw chcę rozeznać temat i poczuć klimat. Nie czekaj - teraz są już dostępne tanie bilety WIZZ em do Tbilisi albo Kutaisi W 2019 wylądowaliśmy w Tbilisi Gruzja 2019 Tbilisi - Galeria - Forum narciarskie KochamNarty.pl pojechali do Gudauri Gruzja 2019 Gudauri - Galeria - Forum narciarskie KochamNarty.pl i dalej do Kazbegi (Stephanzminda) Gruzja 2019 Kazbegi - Galeria - Forum narciarskie KochamNarty.pl weszli na Kazbeg Gruzja 2019 Kazbeg 5033m. n.p.m. - Galeria - Forum narciarskie KochamNarty.pl pokręcili się po okolicznych dolinkach Gruzja 2019 Juta - Galeria - Forum narciarskie KochamNarty.pl przenieśli się pociągiem i marszrutkami do Swanecji Gruzja 2019 Swanecja Mestia - Galeria - Forum narciarskie KochamNarty.pl zrobili trekking po okolicy Gruzja 2019 Swanecja Ushguli - Galeria - Forum narciarskie KochamNarty.pl i na koniec pojechali nad morze Gruzja 2019 Batumi - Galeria - Forum narciarskie KochamNarty.pl jeszcze raz polecam - nie zwlekać póki loty jeszcze są do zapłacenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Dzięki za linki. Będę miał co poczytać i rozejrzę się za biletami. Dzięki za wskazówki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi