Grzenek Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Dajcie jakieś wskazówki, jak zaleźć ścieżkę na Pyszniańską Przełęcz od schroniska Ornak. Szukałem teraz we wrześniu i nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 hmm..... a nie jest to przypadkiem obszar ochrony ścisłej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzenek Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Dnia 6.09.2021 o 18:37, Grzenek napisał: Dajcie jakieś wskazówki, jak zaleźć ścieżkę na Pyszniańską Przełęcz od schroniska Ornak. Szukałem teraz we wrześniu i nie znalazłem. Na Pyszniańską Przełęcz można wejść całkiem legalnie słowackim szlakiem od Błyszcza albo z Podbańskiego, więc po co kombinować ??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Ta trasa jest właściwie nie do przejścia w sensownym czasie - o ile między przełęczą, a warstwą kosodrzewiny cisnąć można po trawie zakosami, to już w warstwie lasu leży tyle powalonych świerków, że chyba tylko zimą w rakietach możnaby się tam wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi