Kamyk34 16 Posted January 5, 2021 Author Share Posted January 5, 2021 1 godzinę temu, peter1 napisał: Dokładnie. Mieszkam na czwartym bez windy, z pieskiem czasem 3 x dziennie góra/dół, góra/dół i jest git! ? No to nie jest chyba tak źle u nas na tym dzikim wschodzie? ? Nigdy nie mówiłam że jest??? mamy piękne Roztocze, super pojezierze, kupę fajnych zapomnianych przez cywilizację miejsc. Wąwozy lessowe, puszczę unikalne w skali Europy, nieuregulowane, dzikie rzeki jak na bug . Fantastyczne festiwale.Moim zdaniem Lubelszczyzna jest mocno niedoceniana. Nie ma pomysłu na jej promocje, dlatego nazywam ja dzikim wschodem, bo jest mało odkryta, mało promowana. Jeśli ktoś miałby ochotę to mogę podesłać kilka atrakcji? takich mniej oczywistych. 2 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,500 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 46 minut temu, Kamyk34 napisał: Jeśli ktoś miałby ochotę to mogę podesłać kilka atrakcji? takich mniej oczywistych. Ja chętnie odkryję coś nowego? Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,792 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Lubelskie - chwilo trwaj ? Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,388 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) 1 godzinę temu, Kamyk34 napisał: Jeśli ktoś miałby ochotę to mogę podesłać kilka atrakcji? takich mniej oczywistych. Ja poproszę!!! Edited January 5, 2021 by jaaga76 Quote Link to post Share on other sites
Kamyk34 16 Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 Dawno nie pisałam, ale wracam się pochwalić i jeszcze raz podziękować. Udało mi się wyskoczyć na krótki wypad w Gorce. I dzięki waszym poradom udało mi wejść na Stare Wierchy bez zadyszki, bólu i wstydu :) Może to nie jest najwyższa góra ale i tak dała kopa do dalszego szlifowania formy. Jeszcze raz wielkie dzięki. 3 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,388 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Dnia 4.02.2021 o 09:24, Kamyk34 napisał: Dawno nie pisałam, ale wracam się pochwalić i jeszcze raz podziękować. Udało mi się wyskoczyć na krótki wypad w Gorce. I dzięki waszym poradom udało mi wejść na Stare Wierchy bez zadyszki, bólu i wstydu ? Może to nie jest najwyższa góra ale i tak dała kopa do dalszego szlifowania formy. Jeszcze raz wielkie dzięki. Brawo! Czekamy na relację i foty ? Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 262 Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Dnia 5.01.2021 o 12:25, Mnich Moderator napisał: Bieganie, siłownia, rower - wszystko ok. Nie ma jednak skuteczniejszego trekkingu, jak chodzenie z obciążonym plecakiem po schodach: góra-dół, góra-dół. Oczywiście im więcej pięter, tym lepiej ? No właśnie, kiedyś miałem łatwiej, bo mieszkałem w bloku 10-piętrowym. Niestety od kilkunastu lat zamieszkuję budynek dużo niższy. I nici z treningu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts