karpasani 662 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Właśnie?miałem napisać.Mi również się podoba. Bardzo fajny film "a chodźże na pole".Brawo.? 1 Quote Link to post Share on other sites
Marzena Łabędź 33 Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Dnia 30.10.2019 o 14:32, a chodźże na pole napisał: Trochę to trwało, ale udało się coś zmontować z wycieczki ? - kto lubi oglądać ładne widoczki, to zapraszam. 2 Quote Link to post Share on other sites
Lodołamacz 44 Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Jedna z najbardziej widokowych tras zaraz po Czerwonych Wierchach po polskiej stronie.? Szkoda, że nie udało się zejść do piątki przez brak raczków.? 4 Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,253 Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Szłam w czerwcu z piątki zejście do Morskiego, po drodze jeszcze Wrota Chałubińskiego odwiedziłam ? Trasa widokowo cudna, widok na piątkę zapiera dech ? Widoczek ze szczytu Szpiglasowego również fenomenalny. Pogodę miałam dość kaprysną, zapowiadało się na deszcz ale na szczęście ani kropla nie spadła, ale raz na jakiś czas chmury zakrywały widoki .... Szlak dość prosty, tuż pod przełęczą szpiglasową od Pięciu Stawow wspinamy się za pomocą łańcuchów, nie ma tam jednak żadnych trudności, każdy turysta powinien sobie tam poradzić. 5 Quote Link to post Share on other sites
Nu81 184 Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Również przeszedłem ten szlak od Palenicy zaczynając, a kończąc w Mok'u z wariantem odwiedzenia Wrót po drodze . W tym roku może się się wybiorę idąc ze Szpiglasowego granią do Wrót Chałubińskiego ? ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,253 Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 2 godziny temu, Nu81 napisał: Również przeszedłem ten szlak od Palenicy zaczynając, a kończąc w Mok'u z wariantem odwiedzenia Wrót po drodze . W tym roku może się się wybiorę idąc ze Szpiglasowego granią do Wrót Chałubińskiego ? ? @Nu81?granią.... napewno jest to ciekawy wariant, trzymam kciuki i czekamy na relację ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Bardzo lubię ten szlak ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts