karpasani Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Właśniemiałem napisać.Mi również się podoba. Bardzo fajny film "a chodźże na pole".Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Łabędź Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Dnia 30.10.2019 o 14:32, a chodźże na pole napisał: Trochę to trwało, ale udało się coś zmontować z wycieczki - kto lubi oglądać ładne widoczki, to zapraszam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodołamacz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Jedna z najbardziej widokowych tras zaraz po Czerwonych Wierchach po polskiej stronie. Szkoda, że nie udało się zejść do piątki przez brak raczków. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Szłam w czerwcu z piątki zejście do Morskiego, po drodze jeszcze Wrota Chałubińskiego odwiedziłam Trasa widokowo cudna, widok na piątkę zapiera dech Widoczek ze szczytu Szpiglasowego również fenomenalny. Pogodę miałam dość kaprysną, zapowiadało się na deszcz ale na szczęście ani kropla nie spadła, ale raz na jakiś czas chmury zakrywały widoki .... Szlak dość prosty, tuż pod przełęczą szpiglasową od Pięciu Stawow wspinamy się za pomocą łańcuchów, nie ma tam jednak żadnych trudności, każdy turysta powinien sobie tam poradzić. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nu81 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Również przeszedłem ten szlak od Palenicy zaczynając, a kończąc w Mok'u z wariantem odwiedzenia Wrót po drodze . W tym roku może się się wybiorę idąc ze Szpiglasowego granią do Wrót Chałubińskiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 2 godziny temu, Nu81 napisał: Również przeszedłem ten szlak od Palenicy zaczynając, a kończąc w Mok'u z wariantem odwiedzenia Wrót po drodze . W tym roku może się się wybiorę idąc ze Szpiglasowego granią do Wrót Chałubińskiego @Nu81granią.... napewno jest to ciekawy wariant, trzymam kciuki i czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Bardzo lubię ten szlak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi