Zośka Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 @artur_win87 faktycznie utopijna ta wizja. Pomijając Zakopane w którym taka komunikacja byłaby możliwa to raczej nierealne byłoby skomunikowanie i zsynchronizowanie wszystkich okolicznych miejscowości. Ja tylko dwa razy (dawno temu) miałam okazję nocować w Zakopanem i od wielu już lat unikam tego jak ognia. Teraz rezerwuję noclegi w Małym Cichym, Jurgowie, Murzasichlu (i innych małych i spokojnych miejscach) i tam bez własnego transportu ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 12 minut temu, Zośka napisał: @artur_win87 faktycznie utopijna ta wizja. Pomijając Zakopane w którym taka komunikacja byłaby możliwa to raczej nierealne byłoby skomunikowanie i zsynchronizowanie wszystkich okolicznych miejscowości. Ja tylko dwa razy (dawno temu) miałam okazję nocować w Zakopanem i od wielu już lat unikam tego jak ognia. Teraz rezerwuję noclegi w Małym Cichym, Jurgowie, Murzasichlu (i innych małych i spokojnych miejscach) i tam bez własnego transportu ani rusz. Ja w Roztoce. Czasem jest tam tłum. Ale akurat ten rodzaj tłumu kompletnie mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_win87 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 No w Zakopanem jest to możliwe. Ja akurat nigdzie indziej okazji nocować nie miałem ale to już historia na inny wątek. Kilka sezonów spędziłem jednak w "stolicy Tatr" i boli mnie głupota albo to bardziej lenistwo innych. Samochodem pod same Krupówki. Wiele razy też mijalismy na szlakach turystów z tego samego lokum co my. Oni rano autem, my z żoną komunikacją. I my wróciliśmy na noc i oni też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_win87 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Co do innych lokalizacji. Może podpowiecie. Gdzie się zatrzymać by podziwiać góry z balkonu, tarasu? Jechać i relaksować się widokami? Z maluszkiem ktory pojawił się na świecie w sierpniu, na szlaki za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 49 minutes ago, artur_win87 said: Co do innych lokalizacji. Może podpowiecie. Gdzie się zatrzymać by podziwiać góry z balkonu, tarasu? Jechać i relaksować się widokami? Zdziar - niekwestionowany lider Tatrzańska Łomnica - tam już więcej turystów Sterbskie Pleso - Po burżujsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_win87 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 32 minuty temu, Q'bot napisał: Zdziar - niekwestionowany lider Tatrzańska Łomnica - tam już więcej turystów Sterbskie Pleso - Po burżujsku Nic mi nie mówią te lokalizacje ale zerknę. Ja co sezon w Zakopanem. Jako amator miałem blisko do centrum i busy wszędzie. Potem przyszło przyzwyczajenie i dobry kontakt z gospodarzami. Od roku mi widoki zasłonił nowy apartamentowiec. Szukam nowego fajnego lokum z widokiem. Bardziej na relaks niż na wędrówki ze względu na maluszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 @artur_win87 warto mieć marzenia ... może za 100 lat, kto wie???? Co do noclegów, fajnie się leni na Głodówce. Widoki kapitalne Na Słowacji Smokowiec był w porządku, gdy mój syn był mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_win87 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 @jaaga76 dziękuję. Co do Słowacji to teraz będzie problem. Testy, szczepienia, te sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 3 minuty temu, artur_win87 napisał: @jaaga76 dziękuję. Co do Słowacji to teraz będzie problem. Testy, szczepienia, te sprawy... Głodówkę z całego ❤ polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Keja Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Cześć. Kojarzy może ktoś czy o 23,kiedy to do Zakopanego dojeżdża pociąg z Łodzi,jest jakaś szansa na busa,autobus który podwiezie na Jaszczurówkę. Czy o tej godzinie zostaje taxa lub z buta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katarzynakasiama Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 My zrobiliśmy sobie wycieczkę ze znajomymi do Zakopanego. Wynajęliśmy busa (tutaj mogę polecić AJM Transport. I w drogę. Było super bo nikt się nie spinał trasą. Podwiózł nas na odpowiednie miejsce. Potem podjechał gdzie chcieliśmy. Wszystko w komfortowych warunkach z pełnym relaksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi