Mnich Admin Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Uprzejmie donoszę, że zaliczyłem dziś pierwszy szczyt należący do Korony Gór Warszawy Na pierwszy ogień poszła Kopa Cwila - 108 m n.p.m. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 8 minut temu, Mnich Admin napisał(a): Kopa Cwila - 118 m n.p.m. ale mam nadzieję ,że aklimatyzację robiłeś? Czy tak prosto z marszu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 13 minut temu, barbie609 moder napisał(a): ale mam nadzieję ,że aklimatyzację robiłeś? Czy tak prosto z marszu On sight zapewne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 27 minut temu, Mnich Admin napisał(a): zaliczyłem dziś pierwszy szczyt należący do Korony Gór Warszawy Mam zaliczony Kopiec Powstania - i to parę razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 1 godzinę temu, Jędrek napisał(a): Mam zaliczony Kopiec Powstania - i to parę razy No to byłeś wyżej niż ja, moje gratulacje Tak się zastanawiam, czy nie zaliczyć całej KGW, fajną odznakę dają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 3 minuty temu, Mnich Admin napisał(a): ak się zastanawiam, czy nie zaliczyć całej KGW, Jesteś hardkorem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 34 minuty temu, Mnich Admin napisał(a): No to byłeś wyżej niż ja, moje gratulacje Tak się zastanawiam, czy nie zaliczyć całej KGW, fajną odznakę dają No, to tylko Górka Moczydłowska i "Szóstkę na lekko" zaliczoną mam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia @Mnich AdminGratulacje! Jakbyś potrzebował, to mogę gdzieś Ci zostawić depozyt, tlen, liofy, gaz... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Godzinę temu, Mateusz Z napisał(a): tlen, liofy, gaz... nie zapomnij o Dexametazonie i nasercowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia @Mnich Adminwróciła zima , może jakieś wejście zimowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi