OTTO Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Mam taką pocztówkę w pracy i nie potrafię skojarzyć co to za widok-szczyty. Ale wydaje mi się że po lewej jest Świnica, jeśli potwierdzicie to resztę już wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 po lewej to jest Kozi Wierch a fotografowane gdzieś z okolic wierzchołka świnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) Dziękuję bardzo A przed Kozim , Kozie czuby Edytowane 13 Listopada 2020 przez OTTO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomashk86 Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Pomożecie w identyfikacji widoku? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Jak na mój gust podejście do Jahňacíego štítu. Na rynsztoku nie podpisali co to za lokacja? Edytowane 14 Listopada 2020 przez Q'bot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomashk86 Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Właśnie nie napisali podpisany jest tylko Tatry Słowacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) To bedzie z Jagnięciny albo bliskiej okolicy Edytowane 14 Listopada 2020 przez Mateusz Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomashk86 Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Dzięki za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 1 godzinę temu, Tomashk86 napisał: Dzięki za pomoc. byłeś tam ? weź udział w ankiecie i witaj na forum bo widzę że zapomniałeś się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomashk86 Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Cześć, no faktycznie zapomniałem się przywitać .Niestety jeszcze nie byłem, ale jest to cel na przyszły rok. Chciałem się dowiedzieć co to za widok bo zamówiłem obraz z ta panorama widok mnie urzekł i planuje się tam wybrać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi