Fanka natury, fanka gór Opublikowano 5 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 23 minuty temu, Jędrek napisał(a): Taaa ... A w planach jakieś Mą Blanki czy inne Kazbeki m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 5 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 16 minut temu, barbie609 moder napisał(a): można to zrobić bez zbędnego ryzyka a po za tym @Fanka natury, fanka górnie pisała ,że tam pójdzie sama No nie, jasne, że nie. Przecież tam się bierze przewodnika z IVBV, ze cztery osoby zespołu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Ja chodzę głównie sam. Fakt, czasem są inni turyści, ale czasem nie. Nie boję się. Idąc sam czy z kimś i tak mogę "polecieć" i tak już moja w tym głowa, żeby uważać. W ogóle mnie nie rusza samotność na szlaku. Zresztą przypomnę moją wyprawę kamikaze zlebem Kulczyńskiego w deszczu. W życiu bym nie zabrał kogoś na coś takiego. Owszem, poszedłbym z kimś równie j***tym, ale w życiu nikomu bym tego nie proponował nie wiem jak to lepiej ująć 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2 godziny temu, pmwas napisał(a): moją wyprawę kamikaze Kamikadze to raczej ze swoich wypraw żywi nie wracali W dniu 5.11.2024 o 19:48, Fanka natury, fanka gór napisał(a): No nie, jasne, że nie. Przecież tam się bierze przewodnika z IVBV, ze cztery osoby zespołu. to byłaś już czy dopiero będziesz bo straciłem wątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 4 minuty temu, J@n napisał(a): Kamikadze to raczej ze swoich wypraw żywi nie wracali A jak wracali, to wieczna hańba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 8 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, J@n napisał(a): Kamikadze to raczej ze swoich wypraw żywi nie wracali to byłaś już czy dopiero będziesz bo straciłem wątek ? Gdybym była, to by był jakiś filmik z tego. Ale muszę postarać się o jakiś porządny program do montażu, bo ten co mam jest bardzo stary - ujęcia rozciąga, przybliża-oddala -przybliża, zatrzymuje panoramy. I nie daje się to w żaden sposób usunąć, nawet przy kolejnych renderowaniach. Nigdy nie wiadomo z którym ujęciem coś zrobi. Potem ludzie myślą, że to ja mam takie dziwne pomysły - a to nie ja, mam w pracy z kamerą 20 lat doświadczenia i z zawodu jestem plastykiem, więc myślę, że nie powinno być źle. Na razie nie inwestowałam w żaden program, bo wyświetleń mało. Edytowane 8 Stycznia przez Fanka natury, fanka gór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi