Skocz do zawartości

Samotność na szlaku.

Fanka natury, fanka gór

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Ja chodzę głównie sam. Fakt, czasem są inni turyści, ale czasem nie. Nie boję się. Idąc sam czy z kimś i tak mogę "polecieć" i tak już moja w tym głowa, żeby uważać. 

W ogóle mnie nie rusza samotność na szlaku. Zresztą przypomnę moją wyprawę kamikaze zlebem Kulczyńskiego w deszczu. W życiu bym nie zabrał kogoś na coś takiego. Owszem, poszedłbym z kimś równie j***tym, ale w życiu nikomu bym tego nie proponował 😉 nie wiem jak to lepiej ująć 😉

• Lubię to ! 1
  • Dziękuję 1

2 godziny temu, pmwas napisał(a):

moją wyprawę kamikaze

Kamikadze to raczej ze swoich wypraw żywi nie wracali

W dniu 5.11.2024 o 19:48, Fanka natury, fanka gór napisał(a):

No nie, jasne, że nie. Przecież tam się bierze przewodnika z IVBV, ze cztery osoby zespołu. 

to byłaś już czy dopiero będziesz bo straciłem wątek ?

3 godziny temu, J@n napisał(a):

Kamikadze to raczej ze swoich wypraw żywi nie wracali

to byłaś już czy dopiero będziesz bo straciłem wątek ?

Gdybym była, to by był jakiś filmik z tego. 😉

Ale muszę postarać się o jakiś porządny program do montażu, bo ten co mam jest bardzo stary - ujęcia rozciąga, przybliża-oddala -przybliża, zatrzymuje panoramy. I nie daje się to w żaden sposób usunąć, nawet przy kolejnych renderowaniach. Nigdy nie wiadomo z którym ujęciem coś zrobi. Potem ludzie myślą, że to ja mam takie dziwne pomysły - a to nie ja, mam w pracy z kamerą 20 lat doświadczenia i z zawodu jestem plastykiem, więc myślę, że nie powinno być źle.  Na razie nie inwestowałam w żaden program, bo wyświetleń mało.

Edytowane przez Fanka natury, fanka gór
  • Dziękuję 1