Leszek Andrzej Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Już od 1 06 można wędrować po Tatrach Słowackich więc ja zachęcam do wyprawy na Grań Otargańców. Dla mnie piękna a mało znana. W czerwcu już nie powinno być śniegu bo to Tatry Zachodnie. A co Wy proponuje się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Zgadzam się co do Otargancow. Przepiękna trasa, zresztą relację swoją zamieściłem. W Zachodnich uwielbiam 2 trasy: od Smutnej przełęczy aż do Brestovej i od Zabratu do Smutnej. Lubię też Siwy Wierch przez Białą Skałę. Najlepsza częściowo pozaszlakowa trasa: od przełęczy Tomanowej do Iwaniackiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Andrzej Opublikowano 24 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 32 minuty temu, peter1 napisał: Zgadzam się co do Otargancow. Przepiękna trasa, zresztą relację swoją zamieściłem. W Zachodnich uwielbiam 2 trasy: od Smutnej przełęczy aż do Brestovej i od Zabratu do Smutnej. Lubię też Siwy Wierch przez Białą Skałę. Najlepsza częściowo pozaszlakowa trasa: od przełęczy Tomanowej do Iwaniackiej. Tak jest sporo mało znanych szlaków na których nie ma tłumów np. w rejon Babek czy Dolina Głęboka. W zeszłym roku wędrowałem Doliną Cichą kiedyś naprawdę nie spotykałem tam turystów a dzisiaj też ich mało ale mnóstwo rowerzystów. Świat się zmienia a widok rodzinnych wycieczek rowerowych z radosnymi dzieciakami jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Najpiękniejsze? Graniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja 16 minut temu, Jędrek napisał: Najpiękniejsze? Graniówki tys prowda, moja najpiękniejsza graniówka to Długi Giewont a prowadził Włodek Cywiński 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Andrzej Opublikowano 24 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 46 minut temu, J@n napisał: tys prowda, moja najpiękniejsza graniówka to Długi Giewont a prowadził Włodek Cywiński A moja najbardziej emocjonująca to od Baraniej Przełęczy aż do Małej Durnej Przełęczy zakończona potężną burzą. Pioruny waliły naprawdę bardzo blisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi