stanley803 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Witam, Cześć i Czołem zakładam taki temat gdyż sam jestem ciekawy jakie aplikacje polecacie bo ja osobiście nie korzystam a mam zamiar zacząć także piszcie polecajcie i testujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Ratunek - absolutna podstawa, Blitzortung 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochwat Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Ratunek musi być. Mapa turystyczna, przydaje się, ale papierowa mapa zawsze jest w plecaku, Monitor Burz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anika Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Oprócz wyżej wymienionych - jeszcze: Meteo ICM i Windy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a chodźże na pole Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 My oprócz mapy turystycznej do planowania tras, używamy jeszcze PogodaRadar do patrzenia na pogodę. Dosyć dobrze się sprawdza, zwłaszcza przydatna jest symulacja ruchu chmur, z której można lepiej przewidzieć np. w którą stronę idzie burza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matsu Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Ratunek, Mapa Turystyczna, Windy i SkyCash, żeby nie stać w kolejce po bilety do TPN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a chodźże na pole Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 11 minut temu, Matsu napisał: Ratunek, Mapa Turystyczna, Windy i SkyCash, żeby nie stać w kolejce po bilety do TPN A jak sprawdzają te bilety? I jak z kolejką do okienka? Pokazujesz i idziesz i inni pożerają Cię wzrokiem? czy Pan z okienka musi odpalić specjalistyczne urządzenie które oczywiście się zawiesi? Jak wchodzę wcześnie rano to albo budka zamknięta, albo jest jedna czy dwie osoby, więc i tak w kolejce nie stoję. Raz kupiłem to i tak budka była zamknięta, wiec nikt nie sprawdził, dlatego się pytam. Ciekawi mnie to, bo nie używam praktycznie gotówki, wiec chciałbym wiedzieć na przyszłość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matsu Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 W aplikacji wybierasz jaki bilet (N/U, 1-, 7-dniowy, grupowy itp.), podajesz liczbę biletów, podajesz PIN i zatwierdzasz. W razie kontroli na terenie parku w aplikacji w dziale "Kontrola biletów" masz swój bilet (numer, kod QR, datę zakupu, datę ważności itp.). Nigdzie go nie odbijasz, nikomu nie pokazujesz przy wejściu (chyba, że Cię poproszą ), a inni niech sobie pożerają wzrokiem - kto mądrzejszy lub ciekawszy to zapyta i na przyszłość sam skorzysta (mniej papieru, mniej śmieci, mniej czasu straconego w kolejce, mniej nerwów) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a chodźże na pole Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 9 minut temu, Matsu napisał: W aplikacji wybierasz jaki bilet (N/U, 1-, 7-dniowy, grupowy itp.), podajesz liczbę biletów, podajesz PIN i zatwierdzasz. W razie kontroli na terenie parku w aplikacji w dziale "Kontrola biletów" masz swój bilet (numer, kod QR, datę zakupu, datę ważności itp.). Nigdzie go nie odbijasz, nikomu nie pokazujesz przy wejściu (chyba, że Cię poproszą ), a inni niech sobie pożerają wzrokiem - kto mądrzejszy lub ciekawszy to zapyta i na przyszłość sam skorzysta (mniej papieru, mniej śmieci, mniej czasu straconego w kolejce, mniej nerwów) Jak się kupuje to wiem, chodziło mi o kontrolę. dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal3737 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Jeszcze jest lightningMap.org to samo co Blitzortung oprócz tego używam Mapy.cz i Locus Map w wersji Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anula Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Peak Finder - aplikacja podaje na podstawie położenia lub ze zrobionego zdjęcia nazwy szczytów znajdujących się w pobliżu. 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykbala.89 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Jeśli chodzi o aplikacje z mapami to polecam: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.mgaczkowski.tatry Kiedyś znalazłem przez przypadek i bardzo mi się spodobała. Jest prosta i przyjemna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemel Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Jako mapkę polecam apke Szlaki Tatry. Korzystam od paru lat. Łatwe wyznaczanie trasy, długość trasy w godzinach i km, intuicyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi