Mnich Admin Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Miłe Panie, Drogie Tatromaniaczki, dziękuję Wam za to, że czynicie nasz świat lepszym i piękniejszym Czego jeszcze Wam życzę? Tego dowiecie się z poniższego filmu VIDEO-2023-03-08-06-41-40.mp4 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 @Mnich Adminpiękne życzenia, dziękuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 @Mnich Admin mądre słowa, w końcu to Wy rządzicie światem ale Wami kobiety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 2 minuty temu, Zośka napisał: @Mnich Admin mądre słowa, w końcu to Wy rządzicie światem ale Wami kobiety W tym jednym, jedynym dniu w roku wyjątkowo zgodzę się z Tobą. Co więcej, dziś jestem zagorzałym fanem Salew 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 A NAM wszystkim drogie panie życzę żebyśmy zawsze czuły się piękne, mądre, bezpieczne i doceniane bez względu na wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 I jeszcze taka zagadka nie tylko dla Pań. Czy wiecie dlaczego obchodzimy swoje święto 8 dnia marca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 15 minut temu, Zośka napisał: dlaczego obchodzimy swoje święto 8 dnia marca ? strajk kobiet , sufrażystki .Coś z tych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 32 minuty temu, barbie609 moder napisał: strajk kobiet , sufrażystki .Coś z tych rzeczy. Nie. To dlatego że jesteśmy ósmym cudem świata 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Przed chwilą, Zośka napisał: e jesteśmy ósmym cudem świata a no tak..... to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 3 godziny temu, Zośka napisał: I jeszcze taka zagadka nie tylko dla Pań. Czy wiecie dlaczego obchodzimy swoje święto 8 dnia marca ? To teraz zagadka ode mnie. Górska. Odpowiadać mogą i Panie, i Panowie. Z jakiego szczytu zrobiłem zdjęcie, które jest tłem do filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 9 godzin temu, Mnich Admin napisał: Z jakiego szczytu zrobiłem zdjęcie, które jest tłem do filmu? odnoszę wrażenie że to szczyt na który prowadzą wszystkie pienińskie drogi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał: odnoszę wrażenie że to szczyt na który prowadzą wszystkie pienińskie drogi, Ciepło, bardzo ciepło, nawet gorąco. A jak się zwie ten szczyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 2 minuty temu, Mnich Admin napisał: A jak się zwie ten szczyt? to chyba wiedzą wszyscy forumowicze ale proszę :Wysoki Wierch / Šlachtovsky vrch, Šlachtovsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 4 godziny temu, barbie609 moder napisał: to chyba wiedzą wszyscy forumowicze ale proszę :Wysoki Wierch / Šlachtovsky vrch, Šlachtovsky No niestety, ale nie. Choć dalej ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Lesnicke Sedlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 26 minut temu, barbie609 moder napisał: Lesnicke Sedlo Nie Ale to Słowacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 to nie wiem , Veterny raczej nie bo inny kąt.Poddaję się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 7 minut temu, barbie609 moder napisał: to nie wiem , Veterny raczej nie bo inny kąt.Poddaję się. A to właśnie Veterny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi