anko72 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Gdzie można zanocowac na Słowacji na jedną noc? Pytam, bo mam problem zcrezerwacja na tak krotko czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 @anko72 poszukaj na stronie https://pl.megaubytovanie.sk/ Ja tam zawsze coś znalazłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anko72 Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Super! Dzieki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Najlepiej tam, gdzie nie wieje, czyli unikać przełęczy ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Dnia 17.07.2023 o 16:00, Q'bot napisał: Najlepiej tam, gdzie nie wieje, czyli unikać przełęczy Dokładnie Na szczęście w słowackiej części Tatr pełno jest już wstępnie przygotowanych i sprawdzonych miejsc na szczytach, z gustownymi murkami i w miarę płaską powierzchnią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi