Leonkrwawy Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 (edytowane) Witam wszystkich Jest to mój pierwszy post dlatego przepraszam jeśli coś nie tak. Zastanawiam sie nad zakupem nowych butów na wszelakie wycieczki w górskie szlaki latem i zimą. Do tej pory pory zimą używałem campus Gort powyzej kostki, a w lato karrimory ponizej kostek. Przyszedł jednak czas na porządne buty. Chciałbym zapytac o opinie dotyczące butów scarpa R-evolution active ebony. Byty cały wykonane z skóry cielęcej. Zawsze wydawało mi sie że skorzane buty są super nieprzemakalne. Na tym mi bardzo zalezy. Dobrze jak but bedzieporzadnie oddychał. Do porównania są Lasportivy TX5 GTX Ktore lepsze? Prosze o opinie Edytowane 13 Maja 2023 przez Leonkrwawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Witaj ,co do butów to się nie wypowiem bo takich nie używam . Jest weekend poczekaj aż ludzie zejdą z gór to coś Ci pewnie odpiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonkrwawy Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Staneło na la sportivach tx5 gtx. Przeczytałem wiele opinii ze mają swietną podeszfe a dla mnie to sporo. Czas na kompletacje odzieży i ruszam na szlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 12 godzin temu, Leonkrwawy napisał: Staneło na la sportivach tx5 gtx. Przeczytałem wiele opinii ze mają swietną podeszfe a dla mnie to sporo. Czas na kompletacje odzieży i ruszam na szlak A czy którekolwiek z nich mierzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Dnia 14.05.2023 o 19:50, Leonkrwawy napisał: Staneło na la sportivach tx5 gtx. Przeczytałem wiele opinii ze mają swietną podeszfe a dla mnie to sporo. Czas na kompletacje odzieży i ruszam na szlak Chyba bym jednak poprzymierzała buty. Opis opisem, ale to tylko inspiracja, a nie czynnik przesądzający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonkrwawy Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Buty przyszły i są idealne. Pierwszy raz kupiłem cos z sieci i pasuje jak ulał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 17 godzin temu, Leonkrwawy napisał: Buty przyszły i są idealne. Pierwszy raz kupiłem cos z sieci i pasuje jak ulał. Obyś miał takie samo zdanie po pierwszej wyprawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi