Leonkrwawy 1 Posted May 13 Share Posted May 13 (edited) Witam wszystkich Jest to mój pierwszy post dlatego przepraszam jeśli coś nie tak. Zastanawiam sie nad zakupem nowych butów na wszelakie wycieczki w górskie szlaki latem i zimą. Do tej pory pory zimą używałem campus Gort powyzej kostki, a w lato karrimory ponizej kostek. Przyszedł jednak czas na porządne buty. Chciałbym zapytac o opinie dotyczące butów scarpa R-evolution active ebony. Byty cały wykonane z skóry cielęcej. Zawsze wydawało mi sie że skorzane buty są super nieprzemakalne. Na tym mi bardzo zalezy. Dobrze jak but bedzieporzadnie oddychał. Do porównania są Lasportivy TX5 GTX Ktore lepsze? Prosze o opinie Edited May 13 by Leonkrwawy Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,863 Posted May 14 Share Posted May 14 Witaj ,co do butów to się nie wypowiem bo takich nie używam . Jest weekend poczekaj aż ludzie zejdą z gór to coś Ci pewnie odpiszą. Quote Link to post Share on other sites
Leonkrwawy 1 Posted May 14 Author Share Posted May 14 Staneło na la sportivach tx5 gtx. Przeczytałem wiele opinii ze mają swietną podeszfe a dla mnie to sporo. Czas na kompletacje odzieży i ruszam na szlak Quote Link to post Share on other sites
Lexi 509 Posted May 15 Share Posted May 15 12 godzin temu, Leonkrwawy napisał: Staneło na la sportivach tx5 gtx. Przeczytałem wiele opinii ze mają swietną podeszfe a dla mnie to sporo. Czas na kompletacje odzieży i ruszam na szlak A czy którekolwiek z nich mierzyłeś? Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,031 Posted May 15 Share Posted May 15 Dnia 14.05.2023 o 19:50, Leonkrwawy napisał: Staneło na la sportivach tx5 gtx. Przeczytałem wiele opinii ze mają swietną podeszfe a dla mnie to sporo. Czas na kompletacje odzieży i ruszam na szlak Chyba bym jednak poprzymierzała buty. Opis opisem, ale to tylko inspiracja, a nie czynnik przesądzający... Quote Link to post Share on other sites
Leonkrwawy 1 Posted May 22 Author Share Posted May 22 Buty przyszły i są idealne. Pierwszy raz kupiłem cos z sieci i pasuje jak ulał. 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,963 Posted May 23 Share Posted May 23 17 godzin temu, Leonkrwawy napisał: Buty przyszły i są idealne. Pierwszy raz kupiłem cos z sieci i pasuje jak ulał. Obyś miał takie samo zdanie po pierwszej wyprawie ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts