sickboy777 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Muzeum Tatrzańskie zdygitalizowało swoje zbiory. Setki fotografii m.in. Józefa Oppenheima, Henryka Poddębskiego, Władysława Wernera. Do tego reprodukcje starych map i czasopism. http://muzeumtatrzanskie.pl/portal/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 8 minutes ago, sickboy777 said: Muzeum Tatrzańskie zdygitalizowało Czy wchodząc powinienem dygnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Nie wiem o co Ci chodzi, ale jak dla mnie to możesz nawet klęknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Świetna sprawa. Taki spacer po historii gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawno temu w Tatrach Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Czad! Uwielbiam stare zdjęcia z Tatr - mają w sobie coś magicznego. Sam często łapię się na tym, że spędzam dużo czasu przeglądając różne archiwa. Wydawałoby się, że niezbyt dużo może się zmienić na przestrzeni lat w górach - nic bardziej mylnego ;) Przy okazji zapraszam na moją stronkę na FB, gdzie publikuję archiwalne zdjęcia z opisami: facebook.com/dawnotemuwtatrach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 @Dawno temu w TatrachFantastyczna inicjatywa. Gratulacje! Z przyjemnością będę zaglądać i polecać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi