Gieferg Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Ale nie pisałem że nic poza schroniskami zamknąć nie mogą, a do tego się odnosi moja ostatnia wypowiedź, na która odpowiadasz bez większego sensu Edytowane 12 Marca 2020 przez Gieferg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Jakbyś przeczytał mój poprzedni wpis ze zrozumieniem (szczególnie ostatnie dwa zdania) to Ty nie odpowiadał byś bez większego sensu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 bardzo dobra decyzja, nie tylko widzimy się na szlakach, ale i w schroniskach, stacjach benzynowych w drodze do Tatr i szeregu innych iejsc w tym w restauracjach i hotelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Czyli teraz szlaki w Tatrach będą najbezpieczniejsze przed koronawirusem ! I jak tam nie jechać ?, to nawet rozsądne by było ! Ps. Żartuje ! Nie wolno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidBike Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Wszyscy spotkają się na krupówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Tam mogą , popatrz nie zamknęli ! .......Władza wie że od tego miejsca koronawirus trzyma się z daleka , nie przeżyłby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1982 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Dnia 11.03.2020 o 17:19, Nu81 napisał: NA CZASIE Polecam z cytrynką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) Tjaa... A jak ktoś przekroczy granicę miasta to rozpocznie się ostrzał moździeżowy, a jeśli nie poskutkuje to nalot kasetowy. Na mojej działce granica między miastami przebiega gdzieś w 1/3 długości Po przekroczeniu nastapi to: Edytowane 14 Marca 2020 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nu81 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Lipa z tym wirusem Właśnie miałem wchodzić na Kozi Wierch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 9 hours ago, Nu81 said: Lipa z tym wirusem Właśnie miałem wchodzić na Kozi Wierch To dlaczemu nie wchodzisz? Pogoda się zepsuła, czy śnieg stał się wredny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Mimo zakazu wejść na tatrzańskie szlaki, turyści nagminnie łamią ten przepis mający powstrzymać rozprzestrzenianie się koronawirusa - powiedział PAP komendant straży Tatrzańskiego Parku Narodowego (TPN) Edward Wlazło. W sobotę tylko znad Morskiego Oka strażnicy parku do godzin południowych cofnęli ponad 50 osób, które nielegalnie poszły w Tatry. Eh jednak sie znalezli tacy co poszli, ale i tak to wyglada u nas lepiej niż w Hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 3 minuty temu, Bieszdzadzki_tatromaniak napisał: to wygląda u nas lepiej niż w Hiszpanii Na pewno , oni nie mają Tatr !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 13 minut temu, Bieszdzadzki_tatromaniak napisał: Eh jednak sie znalezli tacy co poszli I to jest bardzo smutne Jak zamknięte to zamknięte i koniec! Dlaczego jedni to szanują i czekają a inni mają to daleko gdzieś! Pomyśli ktoś o ludziach, którzy tu mieszkają i pracują?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 18 minut temu, Tatromen napisał: Na pewno , oni nie mają Tatr !!!! mają Plaże a to gorsze bo teraz tam siedza masowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 37 minutes ago, vatra said: Jak zamknięte to zamknięte i koniec! Z takim podejściem dalej tkwilibyśmy w PRL'u... Właściwie to tkwimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 1 godzinę temu, Q'bot napisał: Z takim podejściem dalej tkwilibyśmy w PRL'u... Właściwie to tkwimy. Nie wiem jakie było w PRL'u podejście do zdrowego rozsądku i nie wiem skąd Ty to wiesz (sądząc po dacie na profilu) ale uważam, że są zasady, na które czas i ustrój nie mają wpływu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Teraz jesteśmy świadkami gotowania żaby... No chyba, że pisanie na kolanie ustawy zabezpieczy nasz kraj przed najazdem grypy Zdrowy rozsądek podpowiada, że w Tatrach jest bezpiecznie, gdyż pusto. Gdzie poleźli ludzie? Na ospa party do sklepów po makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Sorry @Q'bot ale patrzę na to z innej strony! Gdybyś tu mieszkał a nie wpadał na kilka dni urlopu, to też byś czuł różnice. Tutaj teraz ludzie zwyczajnie się boją najazdu ludu z całej Polski i to jest chyba oczywiste. Niestety, nie tylko turyści nie respektują zakazu i potem jest jak jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 4 minutes ago, vatra said: Tutaj teraz ludzie zwyczajnie się boją najazdu ludu z całej Polski i to jest chyba oczywiste. To już zasada Kalego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Super, tylko chyba nie każdy tu jest Kali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 http://24tp.pl/n/66507 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Byłoby świetnie gdyby wszyscy się zastosowali do tych zaleceń ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Przed chwilą, Nobody napisał: Byłoby świetnie gdyby wszyscy się zastosowali do tych zaleceń ! Wiesz, ja naprawdę nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie mimo wszystko chodzą w góry i tak bardzo narażają innych?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Ja też nie rozumiem o co w tym chodzi. Ale ludzie nagminnie łamią zakazy, szczególnie te które im się nie podobają. Bo wiedzą lepiej...bo nikt im nie będzie mówił co powinni a czego nie....bo jak głosi popularne powiedzenie zakazy są po to żeby je łamać... Tylko mało komu przychodzi do głowy że gdyby każdy łamał zakazy to nikt nigdzie nie mógłby czuć się bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Jak czasami w Polsce jest fajna ta zbiorowa odpowiedzialnośc i jednoczenie się, choćby w miastach gdzie ludzie wzieli sobie do serca, że nie powinni pomagać, tak z biegiem czasu, jak juz się oswoją z trudną sytuacją, zaczyna sie naginanie tych zasad i takie trochę rumakowanie i to mnie smuci, że wystarczylo kilka dni na oswojenie się z wirusem, żeby wszystko zaczeło wracać do normy. W tym niestety i w górach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi