BlueSky Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Witam. Wybieramy się z soboty na niedzielę na Orlą Perć i tu moje pytanko... Gdzie w nocy najbliżej Kuźnic zostawić samochód na parkingu? Nie rozchodzi mi się o darmowy bo wiem że w okolicach ronda Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImWyżejTymLepiej Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Żaden parking nie ma samych pozytywnych opinii, bo wiadomo że wszystkim nie dogodzisz, ale ja mogę polecić jeden przy Karłowicza - współrzedne za google maps: 49°16'58.8"N 19°58'48.7"E Wiadomo że auta są tam ustawiane, ale nie przesadnie upychane. Zresztą obsługa jest dość miła. Dla mnie na plus zdecydowanie, że parking jest 24h i można tam zaparkować o 3 w nocy bez żadnych obaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi912 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 A nie wiecie, jak obecnie wygląda sytuacja z parkingiem w Brzezinach ? Ja swoje wyjścia w okolice Hali Gąsienicowej (w tym Orla) zazwyczaj zaczynam właśnie od czarnego szlaku z Brzezin (do Murowańca dobrym tempem dochodzi się w niecałą godzinę). W zeszłym roku w czerwcu, jak wychodziłem stamtąd przed 5 rano to nikt opłat nie pobierał, a jak wróciłem koło 15 to żadnego wezwania do zapłaty nie znalazłem, więc chyba parking był darmowy. Jeśli planujesz wyruszyć z samego rana, to polecam ten kierunek, o ile oczywiście dalej jest tam darmowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dnia 23.08.2019 o 23:26, Robi912 napisał: A nie wiecie, jak obecnie wygląda sytuacja z parkingiem w Brzezinach ? Ja swoje wyjścia w okolice Hali Gąsienicowej (w tym Orla) zazwyczaj zaczynam właśnie od czarnego szlaku z Brzezin (do Murowańca dobrym tempem dochodzi się w niecałą godzinę). W zeszłym roku w czerwcu, jak wychodziłem stamtąd przed 5 rano to nikt opłat nie pobierał, a jak wróciłem koło 15 to żadnego wezwania do zapłaty nie znalazłem, więc chyba parking był darmowy. Jeśli planujesz wyruszyć z samego rana, to polecam ten kierunek, o ile oczywiście dalej jest tam darmowo Kilka razy parkowałam w Brzezinach ale zawsze był ktoś kto pobierał opłaty. Może po prostu udało Ci się fajnie trafić. W tym roku kiedy przejeżdżałam tam w drodze na Słowację już o 5.30 stał parkingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad93 Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 https://tatromaniak.pl/aktualnosci/ile-kosztuja-parkingi-przy-wejsciach-do-tpn-oto-dokladny-cennik/ - Parkingi wymienione tutaj są to jakieś oficjalne parkingi prowadzone przez TPN, czy po prostu prywatne parkingi znajdujące się blisko wejścia do TPN? Ewentualnie możecie polecić jakiś parking w Kiry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 3 godziny temu, Konrad93 napisał: Ewentualnie możecie polecić jakiś parking w Kiry? W Kirach jadąc od strony Zakopanego po prawej stronie za dużym parkingiem i za łukiem drogi jest mały prywatny parking. W lipcu było 10 PLN za dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad93 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Ostatecznie zostawiliśmy auto na parkingu przy wejściu do Doliny Małej Łąki (adres: Krzeptówki Potok 4, 34-500 Zakopane). Prawie same pozytywne opinie w Google, sympatyczni i pomocni właściciele, 15zł za dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pab Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ja ostatnio zostawiłem na 3 dni za 50 zł łącznie na tyłach budynku przy przebudowywanym rondzie na Bystrym. Wjazd naprzeciwko tej pizzerii na rogu z Karłowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi