Guest Nobody Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Dziś mija 40 lat od zimowego zdobycia Mount Everestu ! Ten dzień na zawsze zmienił oblicze himalaizmu. Wszystkim uczestnikom tej wyprawy, tym którzy zdobyli szczyt i tym którzy wspólnie z nimi pracowali na ten sukces wielkie gratulacje i podziękowania. Panowie ogromny SZACUN! Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,255 Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Chętnie bym poszła, ale strasznie nie lubię zimna ? Tak serio marzy mi się chociaż spojrzeć na Górę Gór ? A wszystkim, którzy tego dokonali oczywiście gratuluję. Podziwiam upór, hart ducha i siłę u wszystkich, którzy mają to szczęście chodzić tak blisko nieba. Gratki ? 2 Quote Link to post Share on other sites
J@n 707 Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 38 minut temu, Anuś napisał: Tak serio marzy mi się chociaż spojrzeć na Górę Gór ? to akurat jest dosyć łatwe do zrealizowania 3 Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,255 Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Przed chwilą, J@n napisał: to akurat jest dosyć łatwe do zrealizowania Ale wiąże się z długim urlopem i grubym portfelem ? 1 1 Quote Link to post Share on other sites
J@n 707 Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Dnia 17.02.2020 o 11:47, Anuś napisał: długim urlopem i grubym portfelem ok 3 tygodni urlopu i jakeś 5-6 KPLN powinno wystarczyć 1 Quote Link to post Share on other sites
DawidBike 39 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 3 tygodnie urlopu... Pomarzyć można. Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Ten urlop do ogarnięcia...ale ta kasa ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Zróbcie dla mnie składkę a z urlopem sobie poradzę ! Gwarantuje Wam ! ?? I zdjęcia będą ! ? ?Ps. Jak uzbieracie więcej to też dam radę przedłużyć pobyt , spokojnie ! ???Powiem Wam czy warto ! ?? Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Sprytne ale mało oryginalne. Tak to ja też dam radę? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Ale nie wpadłaś na to mało orginalne !!!! ??Możesz być druga w kolejce ?, spryt się liczy ! ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 (edited) Bo ja wpadam tylko na rzeczy oryginalne a te mało zostawiam innym? W kolejce też nigdy nie stoję ⛔ Edited March 6, 2020 by Nobody Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Tak ciężko się przyznać do porażki ?, trzeba kombinować ?? Tu żaden originał nie pomoże? (nawet go nie ma) druga to druga ! ?? Ps. Potem to wykasujemy , ok ? Albo przejdźmy na priv !? Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,758 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 1 hour ago, Tatromen said: Zróbcie dla mnie składkę a z urlopem sobie poradzę ! Gwarantuje Wam ! ?? I zdjęcia będą ! ? ?Ps. Jak uzbieracie więcej to też dam radę przedłużyć pobyt , spokojnie ! ???Powiem Wam czy warto ! ?? To zakładaj zbiórkę na Kickstarterze ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Krisbin 679 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 (edited) ?Złotówka dla Tatromena na realizację marzenia !??️ Edited March 6, 2020 by Krisbin 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 17 minut temu, Tatromen napisał: Tak ciężko się przyznać do porażki ? Jak kiedyś spróbuję i się nie uda to przyznam się do porażki obiecuję. A na razie ani urlopu ani kasy więc odpuszczam. A jak Ci bardzo zależy to oddam Ci ten Everest bo w sumie to wolę bardziej oryginalne góry np. Nanda Devi ? Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,443 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 1 minutę temu, Nobody napisał: A jak Ci bardzo zależy to oddam Ci ten Everest bo w sumie to wolę bardziej oryginalne góry np. Nanda Devi ? Brawo Tatromaniacy!!!? Co z Waszą miłością do Tatr????? 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Spoko ! To tylko trening przed Tatrami ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 2 minuty temu, Krisbin napisał: Złotówka dla Tatromena na realizację marzenia !??️ Jakby tak każdy polak to mogę się przeprowadzić ! ?? Ale od Ciebie liczyłem na więcej , mizerny start ! ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 3 minuty temu, vatra napisał: Brawo Tatromaniacy!!!? Co z Waszą miłością do Tatr????? Nie czytała nasza droga forumowiczka na tym forum , że nie samymi Tatrami człowiek żyje ?!?!?? Quote Link to post Share on other sites
Krisbin 679 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Stówka brzmi lepiej ale małą łyżeczką też się można najeść.? 8 minut temu, Tatromen napisał: ??mizerny start ! ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 1 minutę temu, Krisbin napisał: Stówka brzmi lepiej ale małą łyżeczką też się można najeść.? Masz rację , dlatego wieloryb jest tak wielki !!!! Plankton ale ok. 3-4 ton dziennie. Krisbin ja też się nie pogniewam na trzy , cztery tony 200 złotówek !???? ....Nie musi być dziennie , wystarczy raz !!!! ?? Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,758 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 5 minutes ago, Tatromen said: ja też się nie pogniewam na trzy , cztery tony 200 złotówek !???? ....Nie musi być dziennie , wystarczy raz !!!! ?? To dużo makulatury... cztery tony 2 Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 (edited) 2 godziny temu, Q'bot napisał: To dużo makulatury... cztery tony Do tej pory siedzisz w górach ? , brak orientacji w walucie ? , zacofanie straszne masz??, żal mi Cię , dużo straciłeś !!!! ?? Możesz to wyrzucić , faktycznie masz makulaturę ! ?? Popatrz ! Edited March 6, 2020 by Tatromen Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts