Jump to content

Zimowy Everest

Guest Nobody

Recommended Posts

Dziś mija 40 lat od zimowego zdobycia Mount Everestu ! Ten dzień na zawsze zmienił oblicze himalaizmu. Wszystkim uczestnikom tej wyprawy, tym którzy zdobyli szczyt i tym którzy wspólnie z nimi pracowali na ten sukces wielkie gratulacje i podziękowania. Panowie ogromny SZACUN!

Chętnie bym poszła,  ale strasznie nie lubię zimna ?

Tak serio marzy mi się chociaż spojrzeć na Górę Gór ?

A wszystkim, którzy tego dokonali oczywiście gratuluję.

Podziwiam upór, hart ducha i siłę u wszystkich, którzy mają to szczęście chodzić tak blisko nieba. Gratki ?

• Like ! 2
  • 3 weeks later...
Guest Tatromen

Zróbcie dla mnie składkę a z urlopem sobie poradzę ! Gwarantuje Wam !  ?? I zdjęcia będą ! ? ?Ps. Jak uzbieracie więcej to też dam radę przedłużyć pobyt , spokojnie ! ???Powiem Wam czy warto ! ??

Guest Tatromen

Tak ciężko się przyznać do porażki ?, trzeba kombinować ?? Tu żaden originał nie pomoże? (nawet go nie ma) druga to druga ! ??  Ps. Potem to wykasujemy , ok ? Albo przejdźmy na priv !?

1 hour ago, Tatromen said:

Zróbcie dla mnie składkę a z urlopem sobie poradzę ! Gwarantuje Wam !  ?? I zdjęcia będą ! ? ?Ps. Jak uzbieracie więcej to też dam radę przedłużyć pobyt , spokojnie ! ???Powiem Wam czy warto ! ??

To zakładaj zbiórkę na Kickstarterze ?

• Like ! 1
Guest Nobody
17 minut temu, Tatromen napisał:

Tak ciężko się przyznać do porażki ?

Jak kiedyś spróbuję i się nie uda to przyznam się do porażki obiecuję. A na razie ani urlopu ani kasy więc odpuszczam. A jak Ci bardzo zależy to oddam Ci ten Everest bo w sumie to wolę bardziej oryginalne góry np. Nanda Devi ?

1 minutę temu, Nobody napisał:

A jak Ci bardzo zależy to oddam Ci ten Everest bo w sumie to wolę bardziej oryginalne góry np. Nanda Devi ?

Brawo Tatromaniacy!!!? Co z Waszą miłością do Tatr?????

• Like ! 1
Guest Tatromen
2 minuty temu, Krisbin napisał:

Złotówka dla Tatromena na realizację marzenia !??️

Jakby tak każdy polak to mogę się przeprowadzić ! ?? Ale od Ciebie liczyłem na więcej , mizerny start !  ?

Guest Tatromen
3 minuty temu, vatra napisał:

Brawo Tatromaniacy!!!? Co z Waszą miłością do Tatr?????

Nie czytała nasza droga forumowiczka na tym forum , że nie samymi Tatrami człowiek żyje ?!?!??

Guest Tatromen
1 minutę temu, Krisbin napisał:

Stówka brzmi lepiej ale małą łyżeczką też się można najeść.?

Masz rację , dlatego wieloryb jest tak wielki !!!! Plankton ale ok. 3-4 ton dziennie. Krisbin ja też się nie pogniewam na trzy , cztery tony 200 złotówek !????  ....Nie musi być dziennie , wystarczy raz !!!! ??

Guest Tatromen
2 godziny temu, Q'bot napisał:

To dużo makulatury... cztery tony

52f75fad0334f.jpg

Do tej pory siedzisz w górach ? , brak orientacji w walucie ? , zacofanie straszne masz??, żal mi Cię , dużo straciłeś  !!!! ??  Możesz to wyrzucić , faktycznie masz makulaturę ! ?? Popatrz !

image.jpeg

Edited by Tatromen