Gość Nobody Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Dziś mija 40 lat od zimowego zdobycia Mount Everestu ! Ten dzień na zawsze zmienił oblicze himalaizmu. Wszystkim uczestnikom tej wyprawy, tym którzy zdobyli szczyt i tym którzy wspólnie z nimi pracowali na ten sukces wielkie gratulacje i podziękowania. Panowie ogromny SZACUN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Chętnie bym poszła, ale strasznie nie lubię zimna Tak serio marzy mi się chociaż spojrzeć na Górę Gór A wszystkim, którzy tego dokonali oczywiście gratuluję. Podziwiam upór, hart ducha i siłę u wszystkich, którzy mają to szczęście chodzić tak blisko nieba. Gratki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 38 minut temu, Anuś napisał: Tak serio marzy mi się chociaż spojrzeć na Górę Gór to akurat jest dosyć łatwe do zrealizowania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Przed chwilą, J@n napisał: to akurat jest dosyć łatwe do zrealizowania Ale wiąże się z długim urlopem i grubym portfelem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Dnia 17.02.2020 o 11:47, Anuś napisał: długim urlopem i grubym portfelem ok 3 tygodni urlopu i jakeś 5-6 KPLN powinno wystarczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidBike Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 3 tygodnie urlopu... Pomarzyć można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Ten urlop do ogarnięcia...ale ta kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Zróbcie dla mnie składkę a z urlopem sobie poradzę ! Gwarantuje Wam ! I zdjęcia będą ! Ps. Jak uzbieracie więcej to też dam radę przedłużyć pobyt , spokojnie ! Powiem Wam czy warto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Sprytne ale mało oryginalne. Tak to ja też dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Ale nie wpadłaś na to mało orginalne !!!! Możesz być druga w kolejce , spryt się liczy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Bo ja wpadam tylko na rzeczy oryginalne a te mało zostawiam innym W kolejce też nigdy nie stoję Edytowane 6 Marca 2020 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Tak ciężko się przyznać do porażki , trzeba kombinować ? Tu żaden originał nie pomoże (nawet go nie ma) druga to druga ! Ps. Potem to wykasujemy , ok ? Albo przejdźmy na priv ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1 hour ago, Tatromen said: Zróbcie dla mnie składkę a z urlopem sobie poradzę ! Gwarantuje Wam ! I zdjęcia będą ! Ps. Jak uzbieracie więcej to też dam radę przedłużyć pobyt , spokojnie ! Powiem Wam czy warto ! To zakładaj zbiórkę na Kickstarterze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Złotówka dla Tatromena na realizację marzenia ! Edytowane 6 Marca 2020 przez Krisbin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 17 minut temu, Tatromen napisał: Tak ciężko się przyznać do porażki Jak kiedyś spróbuję i się nie uda to przyznam się do porażki obiecuję. A na razie ani urlopu ani kasy więc odpuszczam. A jak Ci bardzo zależy to oddam Ci ten Everest bo w sumie to wolę bardziej oryginalne góry np. Nanda Devi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1 minutę temu, Nobody napisał: A jak Ci bardzo zależy to oddam Ci ten Everest bo w sumie to wolę bardziej oryginalne góry np. Nanda Devi Brawo Tatromaniacy!!! Co z Waszą miłością do Tatr??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Spoko ! To tylko trening przed Tatrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 2 minuty temu, Krisbin napisał: Złotówka dla Tatromena na realizację marzenia ! Jakby tak każdy polak to mogę się przeprowadzić ! Ale od Ciebie liczyłem na więcej , mizerny start ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 3 minuty temu, vatra napisał: Brawo Tatromaniacy!!! Co z Waszą miłością do Tatr??? Nie czytała nasza droga forumowiczka na tym forum , że nie samymi Tatrami człowiek żyje ?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Stówka brzmi lepiej ale małą łyżeczką też się można najeść. 8 minut temu, Tatromen napisał: mizerny start ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1 minutę temu, Krisbin napisał: Stówka brzmi lepiej ale małą łyżeczką też się można najeść. Masz rację , dlatego wieloryb jest tak wielki !!!! Plankton ale ok. 3-4 ton dziennie. Krisbin ja też się nie pogniewam na trzy , cztery tony 200 złotówek ! ....Nie musi być dziennie , wystarczy raz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 5 minutes ago, Tatromen said: ja też się nie pogniewam na trzy , cztery tony 200 złotówek ! ....Nie musi być dziennie , wystarczy raz !!!! To dużo makulatury... cztery tony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Q'bot napisał: To dużo makulatury... cztery tony Do tej pory siedzisz w górach ? , brak orientacji w walucie ? , zacofanie straszne masz, żal mi Cię , dużo straciłeś !!!! Możesz to wyrzucić , faktycznie masz makulaturę ! Popatrz ! Edytowane 6 Marca 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi