Jump to content

Czerwcowy wyjazd w góry- Wasze dobre rady.

Recommended Posts

42 minuty temu, KamilaS napisał:

Walentynkowy Wierch jest zamkniętym szlakiem turystycznym,  pięć stówek można zarobić

Jak najbardziej, kolega po prostu podpuszcza  i proponuje przejścia poza szlakowe .

• Like ! 1
1 godzinę temu, barbie609 napisał:

Jak najbardziej, kolega po prostu podpuszcza  i proponuje przejścia poza szlakowe .

Po prostu chce się nająć za przewodnika tej uroczej grupy ?

40 minut temu, Jędrek napisał:

Po prostu chce się nająć za przewodnika tej uroczej grupy ?

Jak tylko przeczytałam w internatach, że są to szlaki zamknięte - to pomyślałam sobie  ,,Skubaniec'' na żarty mu się zebrało ? 

• Wow 1

Żarty? Skądże znowu...

Ja tu w dobrej wierze proponuje ciekawsze trasy, zamiast bycia jedynie 'statystyką'. ?‍♂️

Choć i tak na Twoim miejscu poszukałbym bardziej interesujących miejsc w Tatrach, jak np. mój ulubiony Rohacz Ostry, skoro stawiasz na szczyty i większą ekspozycję

• Like ! 2
  • Thanks 1
Dnia 21.03.2023 o 15:03, KamilaS napisał:

Rysy od strony Słowackiej, oczywiście jeżeli warunki pogodowe na to pozwolą.  

Ostatnio kumpele rozegrały to w taki sposób, że miały kwaterkę (apartament) w Szczyrbskim na kilka dni plus na to wyście rezerwację w Chacie pod Rysami. Doszły na wieczór i miały 2 możliwości wejścia w zależności od pogody - wieczorem i następnego dnia rano i to jest wg mnie niezła opcja w sezonie letnio - burzowym. Zawsze podwójna szansa na to, że będzie coś widać oprócz chmur.

• Like ! 3
  • 2 months later...