barbie609 3,865 Posted March 22 Share Posted March 22 42 minuty temu, KamilaS napisał: Walentynkowy Wierch jest zamkniętym szlakiem turystycznym, pięć stówek można zarobić Jak najbardziej, kolega po prostu podpuszcza i proponuje przejścia poza szlakowe . 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,079 Posted March 22 Share Posted March 22 1 godzinę temu, KamilaS napisał: Walentynkowy Wierch 14 lutego można wejść legalnie. Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,079 Posted March 22 Share Posted March 22 1 godzinę temu, barbie609 napisał: Jak najbardziej, kolega po prostu podpuszcza i proponuje przejścia poza szlakowe . Po prostu chce się nająć za przewodnika tej uroczej grupy ? Quote Link to post Share on other sites
KamilaS 71 Posted March 22 Author Share Posted March 22 40 minut temu, Jędrek napisał: Po prostu chce się nająć za przewodnika tej uroczej grupy ? Jak tylko przeczytałam w internatach, że są to szlaki zamknięte - to pomyślałam sobie ,,Skubaniec'' na żarty mu się zebrało ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,760 Posted March 22 Share Posted March 22 Żarty? Skądże znowu... Ja tu w dobrej wierze proponuje ciekawsze trasy, zamiast bycia jedynie 'statystyką'. ?♂️ Choć i tak na Twoim miejscu poszukałbym bardziej interesujących miejsc w Tatrach, jak np. mój ulubiony Rohacz Ostry, skoro stawiasz na szczyty i większą ekspozycję 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Gosia WU 77 Posted March 27 Share Posted March 27 Dnia 21.03.2023 o 15:03, KamilaS napisał: Rysy od strony Słowackiej, oczywiście jeżeli warunki pogodowe na to pozwolą. Ostatnio kumpele rozegrały to w taki sposób, że miały kwaterkę (apartament) w Szczyrbskim na kilka dni plus na to wyście rezerwację w Chacie pod Rysami. Doszły na wieczór i miały 2 możliwości wejścia w zależności od pogody - wieczorem i następnego dnia rano i to jest wg mnie niezła opcja w sezonie letnio - burzowym. Zawsze podwójna szansa na to, że będzie coś widać oprócz chmur. 3 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,079 Posted March 27 Share Posted March 27 48 minut temu, Gosia WU napisał: miały 2 możliwości wejścia w zależności od pogody A mogły też pójść dwa razy, na zachód i na wschód słońca. 2 Quote Link to post Share on other sites
KamilaS 71 Posted June 6 Author Share Posted June 6 Niestety, przez warunki pogodowe odpuszczamy w tym roku Rysy i Świnicę. ? Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,865 Posted June 6 Share Posted June 6 @KamilaStak czy inaczej liczymy na jakąś fajną relację. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts