Krzycho01 0 Posted April 26 Share Posted April 26 (edited) Cześć, Na materiałach używanych do odzieży znam się jak na balecie, wcale. Poszukuję spodni, na zimowe wypady w tatry oraz na letnie wędrówki po lodowcach w Alpach. Chciałbym raczej celować w materiały lżejsze i cieńsze (teraz noszę budżetówki z decathlona i dają radę) a w przypadku dużych mrozów dotychczas zawsze wrzucałem getry termo i takie układ jest dla mnie idealny. Niestety kupno tylko przez www dlatego chciałbym zminimalizować ryzyko odsyłania nieudanego zakupu. Mierzyłem stacjonarnie milo, nie podchodzi mi ich ciansy krój. Co polecacie? Jak się ma wgl RR stosunek ceny do jakości? Edited April 26 by Krzycho01 Quote Link to post Share on other sites
J@n 563 Posted April 27 Share Posted April 27 Tatry piszemy z dużej litery 2 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 1,967 Posted April 27 Share Posted April 27 23 godziny temu, Krzycho01 napisał: takie układ jest dla mnie idealny. Jeśli to co masz jest dobre to po co komplikujesz? 2 Quote Link to post Share on other sites
Krzycho01 0 Posted April 27 Author Share Posted April 27 Waga poszła w dół i są jak worek. Do tego uczyłem się w nich chodzenia w rakach więc trochę dostały po kostkach. Tak, wiem jak piszemy Tatry, bardzo rzeczowa odpowiedź na pytanie Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,534 Posted April 27 Share Posted April 27 @Krzycho01 ja mam AlpinePro, są bardzo wygodne i nawet jak wysoko zadzieram nogę na skale to nie blokują ruchów. 2 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,427 Posted April 30 Share Posted April 30 Dnia 26.04.2022 o 16:46, Krzycho01 napisał: Mierzyłem stacjonarnie milo, nie podchodzi mi ich ciansy krój. Mhyyy... Milo ciasne? Może jednak rozmiar większy... 😉 Milo są świetne i na zimę i na lato. Ostatnio nabyłam spodnie Salewy i jestem bardzo rozczarowana.... pewne je sprzedam. Zobacz spodnie Simonda w Decathlonie. 1 Quote Link to post Share on other sites
J@n 563 Posted May 2 Share Posted May 2 Dnia 27.04.2022 o 17:21, Krzycho01 napisał: Tak, wiem jak piszemy Tatry, bardzo rzeczowa odpowiedź na pytanie no i fajnie że dzięki forum można się czegoś nauczyć a do raków polecam zakłdać stuptuty wtedy tak szybko nie uszkodzisz spodni Ranking stuptutów - najlepsze stuptuty 2021 / 2022 roku (najlepszy-ranking.pl) zadowalających spodni bez przymierzenia raczej nie da się kupić bo to że dany model dobrze leży na dupie Janusza albo Grażynki wcale nie oznacza że będzie pasował Tobie 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts