a chodźże na pole 665 Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Witajcie, chcę wam sprzedać łatwą technicznie (niemal bez trudności) trasę na (wydaje mi się) mało znany szlak wśród polskich turystów. Jest to dostępna tylko kolejką krzesełkową - Łomnicka Przełęcz i Wielka Łomnicka Baszta (tak, wiem jest tam ścieżka, ale nie ma znakowanego szlaku) Po wyjściu z kolejki można się rozkoszować niesamowitymi widokami na Tatry Wysokie, a tuż nad nami potężna Łomnica. koniecznie odwiedźcie to miejsce, a wracając, można sobie wydłużyć trasę przez Wodospady Zimnej Wody. Wszystkie informacje, co, jak gdzie i kiedy ? dostępne na filmie. Miłego oglądania ? 10 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,100 Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Film jak zawsze petarda? a widoki ??? 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,954 Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Esencja... jak zawsze fenomenalny film?? 1 Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,299 Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Super Dnia 29.10.2021 o 21:20, a chodźże na pole napisał: można się rozkoszować niesamowitymi widokami na Tatry Wysokie, a tuż nad nami potężna Łomnica Miałem okazję tego doświadczyć w ubiegłym roku ( choć chmury nieco widoków przysłoniły ) i mogę tylko potwierdzić, widoki są przecudne ?? Twój film jak zwykle rewelacyjny ?? Kilka fotek z mojej wycieczki 4 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts