a chodźże na pole Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Witajcie, chcę wam sprzedać łatwą technicznie (niemal bez trudności) trasę na (wydaje mi się) mało znany szlak wśród polskich turystów. Jest to dostępna tylko kolejką krzesełkową - Łomnicka Przełęcz i Wielka Łomnicka Baszta (tak, wiem jest tam ścieżka, ale nie ma znakowanego szlaku) Po wyjściu z kolejki można się rozkoszować niesamowitymi widokami na Tatry Wysokie, a tuż nad nami potężna Łomnica. koniecznie odwiedźcie to miejsce, a wracając, można sobie wydłużyć trasę przez Wodospady Zimnej Wody. Wszystkie informacje, co, jak gdzie i kiedy dostępne na filmie. Miłego oglądania 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Film jak zawsze petarda a widoki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Esencja... jak zawsze fenomenalny film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Super Dnia 29.10.2021 o 21:20, a chodźże na pole napisał: można się rozkoszować niesamowitymi widokami na Tatry Wysokie, a tuż nad nami potężna Łomnica Miałem okazję tego doświadczyć w ubiegłym roku ( choć chmury nieco widoków przysłoniły ) i mogę tylko potwierdzić, widoki są przecudne Twój film jak zwykle rewelacyjny Kilka fotek z mojej wycieczki 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi