jaaga76 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 10 minut temu, Jędrek napisał: Dwa dni temu z Ornaku widziałem na tej grani spory ruch więc zapewne większych problemów nie ma. Jesteś w Tatrach? Ja jadę na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 9 godzin temu, jaaga76 napisał: Jesteś w Tatrach? Ja jadę na weekend. Jeszcze parę dni będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 11 godzin temu, jaaga76 napisał: Ja jadę na weekend. tak z ciekawości, co masz w planie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 7 godzin temu, barbie609 napisał: tak z ciekawości, co masz w planie? Sprzątanie Tatr Chciałam Błyszcz i Bystrą w sobotę, ale pogoda taka seee...więc nie wiem do końca. A jutro Kopa- jak się uda. Wszystko zależy od pogody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 27 minut temu, jaaga76 napisał: A jutro Kopa- jak się uda. Pogoda ma być w miarę , my jutro Koperszady i Kopskie Sedlo. Idziemy z Wieśkiem tam będą kwitnąć ciekawe roślinki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 1 godzinę temu, barbie609 napisał: Pogoda ma być w miarę , my jutro Koperszady i Kopskie Sedlo. Idziemy z Wieśkiem tam będą kwitnąć ciekawe roślinki. Pomachamy sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 5 godzin temu, barbie609 napisał: Pogoda ma być w miarę , my jutro Koperszady i Kopskie Sedlo. Idziemy z Wieśkiem tam będą kwitnąć ciekawe roślinki. Byłem tam dzisiaj, tzn. w sumie już wczoraj (czyli 29). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi