patrykbala.89 277 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Mam mnóstwo zdjęć typu: "Ohhh będzie tak dobrze i jak artystycznie. Na pewno będzie piękne ujęcie a jakie profesjonalne!" A potem człowiek ogląda w spokoju na monitorze i klepie się ręką w czoło xD Macie jakieś zdjęcia, które Wam po prostu nie wyszły? Miały wyglądać lepiej? Czy po prostu pomysł na zdjęcie był tylko dobry w momencie jego robienia podczas uniesienia? Moje to na przykład: Chciałem ustawić focus na Giewont. Wleciała mucha i mój super czuły focus skupił się na niej. Ogólnie to chyba i tak zdjęcie by nie miało sensu xD 2 3 Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Miały być ładne góry a wyszedł suchy badyl na pierwszym planie !!! Quote Link to post Share on other sites
Anna M. 803 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 (edited) Mam też takie zdjęcie ? Trzeba tylko troszkę użyć wyobraźni ? Pod tym księżycem jest Giewont, widzicie? ??? Edited September 11, 2019 by Anna M. 4 Quote Link to post Share on other sites
Anna M. 803 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 @Natalia D Chyba muszę jakoś nałożyć zdjęcia na siebie ? Tutaj jest Giewont, ale księżyc schował się (w rzeczywistości był) ? To jest zdjęcie po zdjęciu robione, tak wyszło ? ? Inaczej ustawiony aparat, coś niedostrojone. 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Miało być piękne zdjęcie lawiny kamiennej.....zanim ustawiłam aparat po lawinie zostało tylko trochę kurzu...1 Quote Link to post Share on other sites
Ann 74 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Miał być piękny widok panoramy z Rusinowej, jest tam tak ładnie, a zdjęcia zawsze wychodzą mi brzydko ? 3 Quote Link to post Share on other sites
patrykbala.89 277 Posted September 12, 2019 Author Share Posted September 12, 2019 @Agnieszka GP w tych badylach coś jest xD Sporo zdjęć się im robi, mam takie wrażenie. Na miejscu w całym tym otoczeniu wyglądają ciekawie i dodają coś do scenerii ale na zdjęciach za Chiny tego nie widać haha. "Lawina" no do tego tematu pasuje jak ulał xD @Anna M. zdjęcie z księżycem .... myślałem, że mi się obrazek wczytuje heh Dopiero po chwili złapałem o co chodzi. @Tatromen tak trochę jak z Marsa te zdjęcie. Tylko ciężko uwierzyć, że tam są szlaki turystyczne. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
dominisiaa_k 108 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 @patrykbala.89 bardzo dobry wątek!! ? na przyszłość zapamiętam, żeby takich "perełek" nie usuwać, bo miałam ich wiele ? Mój faworyt, jakby ktoś nie rozpoznał to Smreczyński Staw ?? 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Anna M. 803 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 @Natalia D Taaak, to ta za kamieniem? ? ? Skutecznie ukryła się ? ? Quote Link to post Share on other sites
Anna M. 803 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 @Tatromen Masz rację, to z Marsa, tylko te oznaczenia szlaków, tam też już oznaczają? ? ? Quote Link to post Share on other sites
Anna M. 803 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 @patrykbala.89Dałeś się nabrać, tak jak ja. Gdy przegrałam zdjęcia do kompka, też długo czekałam aż to zdjęcie otworzy mi się ? ? 1 Quote Link to post Share on other sites
patrykbala.89 277 Posted September 12, 2019 Author Share Posted September 12, 2019 50 minut temu, Anna M. napisał: @patrykbala.89Dałeś się nabrać, tak jak ja. Gdy przegrałam zdjęcia do kompka, też długo czekałam aż to zdjęcie otworzy mi się ? ? Tak pół żartem pół serio to ten nasz Giewont jest ostatnio bohaterem coraz dziwniejszych zdarzeń. Nawet już za aparaty się zabiera i zdjęcia nie wychodzą. Przypadek? Nie sądzę. @dominisiaa_k No tak na Smerczyński Staw to tak średnio xD Ale zdjęcie wygląda bardzo klimatycznie. 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 (edited) A to sama nie wiem co ??? Powódź ? Edited September 12, 2019 by Guest Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 5 godzin temu, Natalia D napisał: A to moja koleżanka?? Siedzi na Przełęczy pod Osterwą? Poznajecie...prawda?!!! Ta Twoja koleżanka to mrówka ?? Quote Link to post Share on other sites
patrykbala.89 277 Posted September 12, 2019 Author Share Posted September 12, 2019 56 minut temu, Agnieszka GP napisał: A to sama nie wiem co ??? Powódź ? Jak na VHS xd To były czasy. 1 Quote Link to post Share on other sites
Ann 74 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 To jest zdjęcie bardzo ładnego ptaka, który siedział na skale. Cały czas go szukam (ptaka na zdjęciu) i nie wiem już czy go nie widzę, ale tam jest czy odleciał... ^^ był na prawdę piękny, takie u mnie na Pomorzu nie latają :$ 1 Quote Link to post Share on other sites
Ann 74 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 2 godziny temu, Natalia D napisał: @Ann Coś mi się wydaje że odleciał??? Czekałam dobre 5 minut żeby ustawił się dzióbkiem do mnie, aby zrobić dobre zdjęcie, pewnie na mój widok przestraszył się i uciekł, choć nie myślałam, że tak okropnie wyglądam :(. Wrzucę tę zdjęcie na komputer może w powiększeniu gdzieś jeszcze jest! ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 (edited) Na środku zdjęcia jest jelonek, Nawet nie uciekał tylko pozował !!! Ładny prawda ? Edited September 13, 2019 by Guest Quote Link to post Share on other sites
Ann 74 Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 17 minut temu, Agnieszka GP napisał: Na środku zdjęcia jest jelonek, Nawet nie uciekał tylko pozował !!! Ładny prawda ? Przynajmniej widać, że faktycznie coś tam stoi ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Anna M. 803 Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Dnia 12.09.2019 o 16:54, Agnieszka GP napisał: A to sama nie wiem co ??? Powódź ? Akwarium z górami ?? 1 4 Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 Daliśmy czadu na wschód i pobocza nam się rozczochrały !!!!?? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 Noooo ? prędkość kosmiczna ! Słońce za wami nadążyło ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 1 godzinę temu, Agnieszka GP napisał: Noooo ? prędkość kosmiczna ! Słońce za wami nadążyło ? Agika , skąd , ono tylko 83000 km/godź się posuwa !!!!?? Quote Link to post Share on other sites
dominisiaa_k 108 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Kiedy chcesz zrobić fotkę napotkanej kozicy, ale masz tylko smartfon pod ręką... PS możliwe, że w krzakach po prawej stronie ukryła się druga ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 A to zdjęcie zagadka z serii " zgadnij dokąd idę" ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts