Jump to content

Recommended Posts

Mam mnóstwo zdjęć typu: "Ohhh będzie tak dobrze i jak artystycznie. Na pewno będzie piękne ujęcie a jakie profesjonalne!"

A potem człowiek ogląda w spokoju na monitorze i klepie się ręką w czoło xD

Macie jakieś zdjęcia, które Wam po prostu nie wyszły? Miały wyglądać lepiej? Czy po prostu pomysł na zdjęcie był tylko dobry w momencie jego robienia podczas uniesienia?

Moje to na przykład:

Chciałem ustawić focus na Giewont.

20160909_163800-01.thumb.jpeg.6071d5ca68b482b35425ac800b6b5aa1.jpeg

Wleciała mucha i mój super czuły focus skupił się na niej. Ogólnie to chyba i tak zdjęcie by nie miało sensu xD 

• Like ! 2
  • Haha 3

@Agnieszka GP w tych badylach coś jest xD Sporo zdjęć się im robi, mam takie wrażenie. Na miejscu w całym tym otoczeniu wyglądają ciekawie i dodają coś do scenerii ale na zdjęciach za Chiny tego nie widać haha.

"Lawina" no do tego tematu pasuje jak ulał xD 

@Anna M. zdjęcie z księżycem .... myślałem, że mi się obrazek wczytuje heh Dopiero po chwili złapałem o co chodzi.

@Tatromen tak trochę jak z Marsa te zdjęcie. Tylko ciężko uwierzyć, że tam są szlaki turystyczne.

• Like ! 1
  • Haha 1
50 minut temu, Anna M. napisał:

@patrykbala.89Dałeś się nabrać, tak jak ja. Gdy przegrałam zdjęcia do kompka, też długo czekałam aż to zdjęcie otworzy mi się ? ? 

Tak pół żartem pół serio to ten nasz Giewont jest ostatnio bohaterem coraz dziwniejszych zdarzeń. Nawet już za aparaty się zabiera i zdjęcia nie wychodzą.

Przypadek? 

AX.thumb.png.6fea5fe469c1a8e384b47de8b7883f9b.png

Nie sądzę.

@dominisiaa_k No tak na Smerczyński Staw to tak średnio xD Ale zdjęcie wygląda bardzo klimatycznie. 

• Like ! 1
  • Haha 2

To jest zdjęcie bardzo ładnego ptaka,  który siedział na skale.  Cały czas go szukam (ptaka na zdjęciu) i nie wiem już czy go nie widzę, ale tam jest czy odleciał...  ^^ był na prawdę piękny,  takie u mnie na Pomorzu nie latają :$

IMG_20190906_122249.jpg

• Haha 1
2 godziny temu, Natalia D napisał:

@Ann Coś mi się wydaje że odleciał???

Czekałam dobre 5 minut żeby ustawił się dzióbkiem do mnie,  aby zrobić dobre zdjęcie, pewnie na mój widok przestraszył się i uciekł,  choć nie myślałam,  że tak okropnie wyglądam :(.  Wrzucę tę zdjęcie na komputer może w powiększeniu  gdzieś jeszcze jest! ?