patrykbala.89 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Mam mnóstwo zdjęć typu: "Ohhh będzie tak dobrze i jak artystycznie. Na pewno będzie piękne ujęcie a jakie profesjonalne!" A potem człowiek ogląda w spokoju na monitorze i klepie się ręką w czoło xD Macie jakieś zdjęcia, które Wam po prostu nie wyszły? Miały wyglądać lepiej? Czy po prostu pomysł na zdjęcie był tylko dobry w momencie jego robienia podczas uniesienia? Moje to na przykład: Chciałem ustawić focus na Giewont. Wleciała mucha i mój super czuły focus skupił się na niej. Ogólnie to chyba i tak zdjęcie by nie miało sensu xD 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Miały być ładne góry a wyszedł suchy badyl na pierwszym planie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) Mam też takie zdjęcie Trzeba tylko troszkę użyć wyobraźni Pod tym księżycem jest Giewont, widzicie? Edytowane 11 Września 2019 przez Anna M. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 @Natalia D Chyba muszę jakoś nałożyć zdjęcia na siebie Tutaj jest Giewont, ale księżyc schował się (w rzeczywistości był) To jest zdjęcie po zdjęciu robione, tak wyszło Inaczej ustawiony aparat, coś niedostrojone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Miało być piękne zdjęcie lawiny kamiennej.....zanim ustawiłam aparat po lawinie zostało tylko trochę kurzu...1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Miał być piękny widok panoramy z Rusinowej, jest tam tak ładnie, a zdjęcia zawsze wychodzą mi brzydko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykbala.89 Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 @Agnieszka GP w tych badylach coś jest xD Sporo zdjęć się im robi, mam takie wrażenie. Na miejscu w całym tym otoczeniu wyglądają ciekawie i dodają coś do scenerii ale na zdjęciach za Chiny tego nie widać haha. "Lawina" no do tego tematu pasuje jak ulał xD @Anna M. zdjęcie z księżycem .... myślałem, że mi się obrazek wczytuje heh Dopiero po chwili złapałem o co chodzi. @Tatromen tak trochę jak z Marsa te zdjęcie. Tylko ciężko uwierzyć, że tam są szlaki turystyczne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominisiaa_k Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 @patrykbala.89 bardzo dobry wątek!! na przyszłość zapamiętam, żeby takich "perełek" nie usuwać, bo miałam ich wiele Mój faworyt, jakby ktoś nie rozpoznał to Smreczyński Staw 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 @Natalia D Taaak, to ta za kamieniem? Skutecznie ukryła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 @Tatromen Masz rację, to z Marsa, tylko te oznaczenia szlaków, tam też już oznaczają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 @patrykbala.89Dałeś się nabrać, tak jak ja. Gdy przegrałam zdjęcia do kompka, też długo czekałam aż to zdjęcie otworzy mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykbala.89 Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 50 minut temu, Anna M. napisał: @patrykbala.89Dałeś się nabrać, tak jak ja. Gdy przegrałam zdjęcia do kompka, też długo czekałam aż to zdjęcie otworzy mi się Tak pół żartem pół serio to ten nasz Giewont jest ostatnio bohaterem coraz dziwniejszych zdarzeń. Nawet już za aparaty się zabiera i zdjęcia nie wychodzą. Przypadek? Nie sądzę. @dominisiaa_k No tak na Smerczyński Staw to tak średnio xD Ale zdjęcie wygląda bardzo klimatycznie. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) A to sama nie wiem co ??? Powódź ? Edytowane 12 Września 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 5 godzin temu, Natalia D napisał: A to moja koleżanka Siedzi na Przełęczy pod Osterwą Poznajecie...prawda?!!! Ta Twoja koleżanka to mrówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykbala.89 Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 56 minut temu, Agnieszka GP napisał: A to sama nie wiem co ??? Powódź ? Jak na VHS xd To były czasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 To jest zdjęcie bardzo ładnego ptaka, który siedział na skale. Cały czas go szukam (ptaka na zdjęciu) i nie wiem już czy go nie widzę, ale tam jest czy odleciał... ^^ był na prawdę piękny, takie u mnie na Pomorzu nie latają :$ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 2 godziny temu, Natalia D napisał: @Ann Coś mi się wydaje że odleciał Czekałam dobre 5 minut żeby ustawił się dzióbkiem do mnie, aby zrobić dobre zdjęcie, pewnie na mój widok przestraszył się i uciekł, choć nie myślałam, że tak okropnie wyglądam :(. Wrzucę tę zdjęcie na komputer może w powiększeniu gdzieś jeszcze jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) Na środku zdjęcia jest jelonek, Nawet nie uciekał tylko pozował !!! Ładny prawda ? Edytowane 13 Września 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 17 minut temu, Agnieszka GP napisał: Na środku zdjęcia jest jelonek, Nawet nie uciekał tylko pozował !!! Ładny prawda ? Przynajmniej widać, że faktycznie coś tam stoi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Dnia 12.09.2019 o 16:54, Agnieszka GP napisał: A to sama nie wiem co ??? Powódź ? Akwarium z górami 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Daliśmy czadu na wschód i pobocza nam się rozczochrały !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Noooo prędkość kosmiczna ! Słońce za wami nadążyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 1 godzinę temu, Agnieszka GP napisał: Noooo prędkość kosmiczna ! Słońce za wami nadążyło ? Agika , skąd , ono tylko 83000 km/godź się posuwa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominisiaa_k Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Kiedy chcesz zrobić fotkę napotkanej kozicy, ale masz tylko smartfon pod ręką... PS możliwe, że w krzakach po prawej stronie ukryła się druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 A to zdjęcie zagadka z serii " zgadnij dokąd idę" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi