Kasia K Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Kiedyś już to zdjęcie publikowałam, ale nie wiem gdzie, może na tym starym Tatromaniaku. Zdjęcie z cyklu helikopterki. A to drugie zdjęcie to na Świdnicy - odrazu widać prawda? Hihi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Tzn miało być Świnicy a nie Świdnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Też takie mamy. Oto ostatnie, ale pokażę oba. Robione w pośpiechu bo fotomodelce się spieszyło . Pierwsze jest ok, ale na drugim zbliżeniu jest tylko COŚ... kępka :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Natalia Ty na pewno plecak fotografowałaś ? Bo ja tu widzę pięknie umięśnione nogi jakiegoś dżentelmena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Sądząc po obuwiu, plecaku i tych super łydkach to tak na oko wysoki! przystojny!wysportowany!!!! Jednym słowem prawdziwy Tatromaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Może damy ogłoszenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) Dwa dni myślałam co chciałam tu sfotografować Chyba tę trawkę w lewym dolnym rogu Edytowane 18 Listopada 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Już nie pamiętam co tu było................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Mam podobne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Dnia 19.11.2019 o 18:14, Tatromen napisał: I też niemiec ???? Nie...wiewiórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Masz rację....jakiś taki niewyraźny....to chyba on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Jestem dużym fanem tego wątku 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 56 minut temu, Jacek napisał: Może jakaś nagroda za najbardziej schrzanione zdjęcie? Jestem za Gdzie to zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Dnia 13.01.2020 o 09:44, Nobody napisał: Jestem za Gdzie to zgłosić? Do @tatromaniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Przez różowe okulary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Najbardziej nieudany Mnich jakiego znam 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Dnia 26.05.2020 o 22:55, vatra napisał: Najbardziej nieudany Mnich jakiego znam Bardzo fajne zdjęcie. Mnicha nie da się schrzanić tak po prostu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Zdjęcie powstało gdzieś pod Koscielcem i ten słupek pewnie ma jakieś znaczenie dla przyrody, klimatu itd. ale zaraz fotki mu robić. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Nie nie ! To nie reklama butów 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Ustawiłem stabilnie aparat na kamieniu, wycelowałem, uruchomiłem samowyzwalacz 10 s, oddaliłem się na z góry upatrzone miejsce, by tam przybrać pozę zdobywcy, i ... 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia WU Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Kto zgadnie skąd widok i co przedstawia? no dobrze więc to jest smog (niestety nie mgła)nad Szklarska Porębą sfotografowany parę lat temu z Białego Kamienia. Przyznam że liczyłam wtedy na lepsze widoki. Edytowane 3 Listopada 2022 przez Gosia WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) Pisałem już że podejście na Otargańce nie jest w najlepszym stanie, miejscami taka dżungla że bez maczety ani rusz. A oto dowód: Edytowane 9 Listopada 2022 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi