jaaga76 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 6 godzin temu, Kazimierz napisał: Witam, Poszukuję damskie spodnie na piesze wędrówki. Polecicie coś w rozmiarze XL, problem to grube uda Zobacz Milo. Mają proste nogawki i sporo elastanu. Niektóre Viking powinny być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlapavla Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 (edytowane) Zimowe legginsy, bluzka termiczna + kurtka zimowa do biegania ( choć cieniutka to wystarcza, komin na szyję i czapka... Wszystko...Jak duży mróz to na wierzch jeszcze kamizelka od NIKE i rękawiczki biegowe... I jest SUPER !!!! Zresztą warto jest poszukać odzieży sportowej w sklepach teraz jak sezon zimowy się kończy, bo wiele z nich obecnie ma dobre prmocje: https://shopngo.pl/ Od siebie polecam zajrzeć sobie na stronę - jest tutaj katalog różnych firm. Edytowane 6 Marca 2024 przez pavlapavla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 4 godziny temu, pavlapavla napisał: Zimowe legginsy, bluzka termiczna + kurtka zimowa do biegania ( choć cieniutka to wystarcza, komin na szyję i czapka... Wszystko...Jak duży mróz to na wierzch jeszcze kamizelka od NIKE i rękawiczki biegowe... I jest SUPER !!!! miałem nie pisać ,ale czuję się w obowiązku uczynić pewną uwagę , która może być istotna jeśli powyższą wypowiedź przeczyta osoba bez zimowego górskiego doświadczenia. Jeśli piszemy coś tak autorytatywnie to należy zaznaczyć do jakiej aktywności jest to ubiór , czy do ruchu czy do postoju , do jakich warunków , i co ważne zaznaczyć ,że ,,dla mnie,, . Mamy różną termikę i nasze organizmy zachowują się różnie a wychłodzenie to śmiertelny i podstępny wróg. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 2 godziny temu, barbie609 moder napisał: miałem nie pisać ,ale czuję się w obowiązku uczynić pewną uwagę , która może być istotna jeśli powyższą wypowiedź przeczyta osoba bez zimowego górskiego doświadczenia. Jeśli piszemy coś tak autorytatywnie to należy zaznaczyć do jakiej aktywności jest to ubiór , czy do ruchu czy do postoju , do jakich warunków , i co ważne zaznaczyć ,że ,,dla mnie,, . Mamy różną termikę i nasze organizmy zachowują się różnie a wychłodzenie to śmiertelny i podstępny wróg. Ja bym poszła nawet dalej. Piszmy przy okazji "zachwalania lub nie" jakiegoś elementu ubioru, butów, czy sprzętu w jakich warunkach go testowaliśmy. Bo jednek info z drogi do Morskiego i np. Czerwonych Wierchów to inna bajka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emildars Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 (edytowane) Ogolnie to ja mam z decathlonu Kurtka turystyczna - MH500 WTP - damska, tylko jakąś starszego typu, żółtą i jest rewelacyjna. Jak w strugach deszczu schodziliśmy z Małej Rawki, to całą górę miała suchuteńką, a dół - nawet właśnie majty mokre tak, że można było je wykręcać xD. Lekka, zajmuje mało miejsca, a na deszcz i wiatr moim zdaniem w sam raz. Jeśli szukalibyście koszulki sportowej oddychającej warto jest zajrzeć sobie jeszcze tutaj https://ultrareklam.pl/koszulki-sportowe-oddychajace-z-nadrukiem Edytowane 10 Maja 2024 przez emildars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Kangurka powraca , sentyment mówi :,,kup sobie,, ale rozsądek......... https://militaria.pl/p/kurtka-brandit-summer-windbreaker-anthracite-2785858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 2 godziny temu, barbie609 moder napisał: Kangurka powraca , sentyment mówi :,,kup sobie,, ale rozsądek......... https://militaria.pl/p/kurtka-brandit-summer-windbreaker-anthracite-2785858 Ja tam zawsze mówię, że w klasykę warto inwestować.... nie załuj sobie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi