Wiola Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Czy ktoś orientuje się jak wygląda sytuacja z parkingami po stronie słowackiej? Chodzi dokladnie o parking przy Trzech źródłach. Doczytałam że jest czynny od 6. Czy można ewentualnie auto zostawić wcześniej i opłacić przy zejściu ze szlaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 W lipcu byłam na Krywaniu i zostawiłam auto na tym parkingu. Kosztował 5 euro. Po zejściu koło 15 nie było już parkingowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Jeżeli kogoś interesowałoby to, to osoby niepełnosprawne (z niebieską nalepką) na Słowacji nic nie płacą za parkingi. Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez Anna M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 11 godzin temu, Wiola napisał: Czy ktoś orientuje się jak wygląda sytuacja z parkingami po stronie słowackiej? Chodzi dokladnie o parking przy Trzech źródłach. Doczytałam że jest czynny od 6. Czy można ewentualnie auto zostawić wcześniej i opłacić przy zejściu ze szlaku? Można zostawić auto nawet w środku nocy i zapłacić po powrocie to żaden problem. Na początku lata przy długich dniach parkingowy pojawiał się zresztą zazwyczaj już grubo przed szóstą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Fajne jest też to że można płacić w złotówkach. W tym roku w Trzech Studniczkach 22 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiola Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Cena 5 euro, lub w złotówkach jak ktoś woli. Zaraz po 6 parking był już zapełniony. Ale nie jest zamykany więc chyba można zaparkować wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agunia Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Latem ub. roku parkingowy był przed 6:00, parking 5€. Niedługo później ludzie stawali wzdłuż drogi bo parking raczej niewielki, warto być wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Parking Tri Studnicky wciąż 5 Euro (w końcu czerwca). Drugie info jest takie że go rozbudowują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi