wiolka_94 15 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Cześć, Chciałabym kupić Mężowi na urodziny voucher na wejście na Mnicha z przewodnikiem. Wiecie jak takie wejście wygląda? Nigdy nie ćwiczył wspinania na ściankach, skałkach, ale zaliczył wszystkie szlaki w polskich Tatrach. Czy to wystarczy żeby dać radę? Pozdrawiam 🙂 Quote Link to post Share on other sites
J@n 358 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 3 godziny temu, wiolka_94 napisał: Cześć, Chciałabym kupić Mężowi na urodziny voucher na wejście na Mnicha z przewodnikiem. Wiecie jak takie wejście wygląda? Nigdy nie ćwiczył wspinania na ściankach, skałkach, ale zaliczył wszystkie szlaki w polskich Tatrach. Czy to wystarczy żeby dać radę? Pozdrawiam 🙂 wystarczy Quote Link to post Share on other sites
Zośka 1,710 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 (edited) Ja byłam w zeszłym roku i też miałam tylko "szlakowe" doświadczenie🙂 Spokojnie da radę. To super prezent👍 Edited November 18, 2020 by Zośka Quote Link to post Share on other sites
OnSajtPL 124 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Wejście z przewodnikiem odbywa się drogą "przez płytę", w wycenie taternickiej II Da radę 🙂 A Mnich to pozycja obowiązkowa. Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 902 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 @wiolka_94 ja też miałam obawy przed wejściem, mimo tego, że większość szlaków tatrzańskich miałam za sobą, Mnich był moim marzeniem, myśląc, że nie do zrealizowania. A tu pyk..... Zamówiłam przewodnika i marzenie zrealizowane!!! Cudowne wrażenia i wejście nie takie straszne jak się wydaje. Prezent super 👌 9 Quote Link to post Share on other sites
RudaMaRysia 1,195 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Hejka!! Na pewno mąż da radę 👍 Przewodnik bardzo pomaga 🙂💪Poniżej link z naszego wejścia 💕 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts