wiolka_94 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Cześć, Chciałabym kupić Mężowi na urodziny voucher na wejście na Mnicha z przewodnikiem. Wiecie jak takie wejście wygląda? Nigdy nie ćwiczył wspinania na ściankach, skałkach, ale zaliczył wszystkie szlaki w polskich Tatrach. Czy to wystarczy żeby dać radę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 3 godziny temu, wiolka_94 napisał: Cześć, Chciałabym kupić Mężowi na urodziny voucher na wejście na Mnicha z przewodnikiem. Wiecie jak takie wejście wygląda? Nigdy nie ćwiczył wspinania na ściankach, skałkach, ale zaliczył wszystkie szlaki w polskich Tatrach. Czy to wystarczy żeby dać radę? Pozdrawiam wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Ja byłam w zeszłym roku i też miałam tylko "szlakowe" doświadczenie Spokojnie da radę. To super prezent Edytowane 18 Listopada 2020 przez Zośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnSajtPL Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Wejście z przewodnikiem odbywa się drogą "przez płytę", w wycenie taternickiej II Da radę A Mnich to pozycja obowiązkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @wiolka_94 ja też miałam obawy przed wejściem, mimo tego, że większość szlaków tatrzańskich miałam za sobą, Mnich był moim marzeniem, myśląc, że nie do zrealizowania. A tu pyk..... Zamówiłam przewodnika i marzenie zrealizowane!!! Cudowne wrażenia i wejście nie takie straszne jak się wydaje. Prezent super 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi