Skocz do zawartości

Pierwsza wyprawa zimą.

MarcinBydg

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, barbie609 moder napisał(a):

pomyśl o tych butach : https://www.sklep.hanzel.pl/pl/p/Grel-G022/147  zdarłem już kilka par, wytrzymują ok 3000km.Ja używam jako całorocznych , Moja lepsza połowa ma ten model zrobiony na zamówienie, używa go w zimie.

no popatrz, moje Hanwagi mają równe 20 lat, 2 razy wymieniałem Vibram i dalej jak nowe

• Lubię to ! 1

Drodzy forumowicze! Moglibyście podrzucić mi parę modeli butów na zimowe wyjście w góry. Patrzyłem te Hanzele z linka ale wolałbym coś przymierzyć na miejscu. Przeważnie jak zamawiam z neta to na 90% coś jest nie tak i muszę odsyłać. W przedziale cenowym do max 600. Damskie i męskie. 

• Lubię to ! 1

15 godzin temu, madgra napisał(a):

Drodzy forumowicze! Moglibyście podrzucić mi parę modeli butów na zimowe wyjście w góry. 

Ja mam stare, co nie chodzę, mogę Ci podrzucić 😁

Może reszta też przeszuka  piwnice i coś poznajduje, to będziesz miał butów a butów  😁

• Dziękuję 1
  • Haha 1

12 minut temu, Jędrek napisał(a):

chwalą taki system.

kiedyś stosowałem , cienkie a na to grube owcze z szarej wełny , oczywiście robione przez Mamę. Obleciały i trochę gór i jakieś zimowe poligony w ,,trójkącie bermudzkim,,. W komplecie z opinaczami było spoko a i przy gumofilcach na warcie też się sprawdzało🙃.

• Lubię to ! 1

13 godzin temu, barbie609 moder napisał(a):

nie śmiej się ,dobre gumofilce nie są złe a najlepsze robił Stomil Olsztyn

Bieżnik zimowy i można śmigać 😁

Co tak naprawdę  wcale nie jest żartem, bo pewnego razu na szlaku, na który wylała woda z potoczku  i zrobił się lód, i ja w musiałam go obejść, bo tak się ślizgałem a pan w gumiakach szedł prosto I nawet się nie zachwiał

• Lubię to ! 1