Lakratka Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Jaki softshell polecacie na wczesnojesienny wypad w Tatry? Zależy mi żeby był ciepły i wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @Lakratka zerknij na softshelle dostępne w Sklepie Tatromaniaka: http://sklep-tatromaniak.pl/39-softshelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskimos Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Ja chodze w softshellu z Mountain Warehouse i używam go cały rok. W zimie trzeba ubrać dodatkową bluzę, ale tak to polecam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Co prawda kasku nie posiadam, ale zawsze mam problem z doborem kaptura, który dobrze trzymałby się głowy - chyba najlepije pod tym względem wypadają softshelle Rab'a. Można też próbować produktów Millet'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Ja testowałem belugę i do tej pory mam exodusa. Generalnie jakość nie powala (mają szajskie, peelingujące się nici), ale krój i wygoda na plus, zwłaszcza jeśli nie lubisz, gdy Cię ze wszystkich stron podwiewa, albo napełnia powietrzem jak balon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 @Luk_ - maksymalny budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 2 minuty temu, Luk_ napisał: @Mnich Moderator tak myślałem do 400zł, ale jeśli będzie coś godnego uwagi w wyższej cenie to też się zastanowię Poszukaj Arcteryxa Gamma LT. Tani nie jest, ale może za około 500-550 zł uda Ci się gdzieś wyhaczyć. Dla mnie to obecnie najlepszy softshsell na rynku. Leciutki, super dopasowany - najwyższa jakość wykonania. Bardzo dobry kaptur, pod który zmieści się kask. A jak ma być taniej, to zgadzam się z @Esti - rozejrzyj się za Rab-em. Warte uwagi są modele Borealis i Torque. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi