Mateusz Z Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Cześć. Czy orientuje się ktoś, czy w chacie pod Rysami przyjmują na nocleg awaryjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca @Mateusz Z jak się pogoda zepsuje to na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2 godziny temu, Zośka napisał: @Mateusz Z jak się pogoda zepsuje to na pewno. Tam niedaleko jest koliba. Nawet nieźle wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł256 Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Ja kiedyś (chyba 2017r.) załapałem się na taki nocleg. Przyjęli nas nawet o takiej porze, że jeszcze spokojnie zdążylibyśmy wrócić na dół przed zachodem. Nie wiem czy coś się zmieniło w ich podejściu od tamtego czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi