Olekk Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Witajcie, Czy ktoś znalazł jakieś skarpety trekkingowe, które nie uciskają? Ja ostatnio parę modeli próbowałem, m. in. Icebreaker -a ale nawet we większym rozmiarze niż noszę są strasznie cisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 12 minut temu, Olekk napisał: są strasznie cisane. w jakim sensie , miejscu są ciasne? W sumie nie uciskające to są skarpety dla cukrzyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olekk Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Głównie kostka i wyżej, ale trochę wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Dziwne , spróbuj tych dla cukrzyków , a może po prostu puchną Ci stopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 27 minut temu, Olekk napisał: Witajcie, Czy ktoś znalazł jakieś skarpety trekkingowe, które nie uciskają? Ja ostatnio parę modeli próbowałem, m. in. Icebreaker -a ale nawet we większym rozmiarze niż noszę są strasznie cisane. A na pewno masz je rozmiarowo dobrze dobrane? Ja mam też Icebreakera, jestem cukrzykiem. I dla mnie są to najlepsze skarpety ever. Może spróbuj rozmiar większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olekk Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 (edytowane) @barbie609Są za ciasne nawet tuż po wyjęciu z przesyłki. @Mnich ModeratorTo właśnie były rozmiar większe. Nie jestem cukrzykiem. A czy u Ciebie zostawiają takie ślady typowe dla zbyt ciasnych skarpet na koniec dnia wyżej od kostki? Edytowane 16 Grudnia 2023 przez Olekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 3 minuty temu, Olekk napisał: @barbie609Są za ciasne nawet tuż po wyjęciu z przesyłki. @Mnich ModeratorTo właśnie były rozmiar większe. Nie jestem cukrzykiem. A czy u Ciebie zostawiają takie ślady typowe dla zbyt ciasnych skarpet na koniec dnia wyżej od kostki? Może delikatnie. Wszystkie skarpetki jakiś drobny ślad zostawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 3 minuty temu, Olekk napisał: wyżej od kostki? czy jak zdejmiesz skarpet to ślady szybko znikają? Jeśli nie to trzeba do doktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olekk Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 @barbie609Nawet ich nie zakładałem po zobaczeniu jak siasne są (żeby zrobić zwrot), ale znikłyby na pewno, ja od wszystkich innych za ciasnych do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 2 minuty temu, Olekk napisał: ale znikłyby na pewno, j to ok , no to nie mam pomysłu poza tymi dla cukrzyków , no chyba że onucki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 @Olekka jakbyś zdobył wełnę i ktoś po prostu zrobił na drutach stricte na Twój wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olekk Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Czasem w tych firmach podróżniczych można zamawiać na wymiar za niec wyższą cenę; coś wykombinuję. Mam skarpety nie uciskające, ale chciałem mieć stricte trekkingowe z tymi wszystkimi "technologiami", co mają np. te od IceBreaker-a. Tam jest dużo różnych materiałów itd., tego się nie da na drutach zrobić, trzeba mieć linię produkcyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi