Zośka 3,585 Posted September 30 Share Posted September 30 @Fibilubię przelęcz pod Osterwą i Osterwę. Fajne widoki tam są. A widziałaś taką wydeptaną ścieżkę w drugą stronę ? Nie kusiło Cię żeby tam wejść😉 ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Fibi 1,582 Posted September 30 Author Share Posted September 30 @Zośkachodzi Ci o wejście na Tępą? Nie kusiło, bo miałam totalnego lenia 😆 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,120 Posted September 30 Share Posted September 30 @Fibiwszystkie Twoje wycieczki ładne. W sumie przeszłaś sporo kilometrów. 1 godzinę temu, Fibi napisał: Oko....Ten stan trwa może ze 20 minut, ale jest to bardzo długie 20 minut. Są takie minuty, nawet sekundy, które prawie słychać jak wolno mijają. Niechcący chłopaki nieźle Cię nastraszyli. 1 godzinę temu, Fibi napisał: jedna idzie w starych adidasach, z których prawie całkiem odpadły podeszwy i jej klapią jak klapki. A ja naiwna myślałam, że taki widok to tylko ja spotkałam na swojej drodze. Kiedyś spotkaliśmy po drodze chłopaka w glanach którego podeszwy też były oderwane. To było na początku szlaku więc nie stało mu się to po drodze I zastanawiałam sie, czemu ich nie przykleił. Wyszedł, zszedł czyli widac nie stanowi to problemu. 🙂 2 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,585 Posted September 30 Share Posted September 30 5 godzin temu, Fibi napisał: @Zośkachodzi Ci o wejście na Tępą? Noo🙂. 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts