gregorpc Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorpc Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorpc Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorpc Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorpc Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorpc Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorpc Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorpc Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 8 minut temu, Jędrek napisał: Nie wiem kogo rozumiesz pod pojęciem "wam robiłem". Mnie tego dnia tam nie było. Zrobiłem dwa zdjęcia kolesiom z pierwszej fotki ,myślałem ze to ty ,bo prosili żeby wrzucic na tatromaniaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Przed chwilą, gregorpc napisał: Zrobiłem dwa zdjęcia kolesiom z pierwszej fotki ,myślałem ze to ty ,bo prosili żeby wrzucic na tatromaniaka. Ok, teraz wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Osobny post na każdą jedną fotkę? WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorpc Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 2 minuty temu, Gieferg napisał: Osobny post na każdą jedną fotkę? WTF? Nie chciały sie dodać grupowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Piesek należał do Waszej grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorpc Opublikowano 19 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 2 minuty temu, wjesna napisał: Piesek należał do Waszej grupy? Nie ,przyszedł ze słowaczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 3 minuty temu, gregorpc napisał: Nie ,przyszedł ze słowaczkami. Aha. A ogólnie jakie wrażenia z trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorpc Opublikowano 19 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 2 minuty temu, wjesna napisał: Aha. A ogólnie jakie wrażenia z trasy? Trasa świetna ,spokojnie można polecić.Nie za trudna i nie za łatwa ,no i cały czas wspinaczka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 6 minut temu, gregorpc napisał: Trasa świetna ,spokojnie można polecić.Nie za trudna i nie za łatwa ,no i cały czas wspinaczka . Od której strony szliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorpc Opublikowano 19 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 2 minuty temu, wjesna napisał: Od której strony szliście? od prawej do lewej w kierunku rochaczy ,świetna niewymagajaca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 5 minut temu, gregorpc napisał: od prawej do lewej w kierunku rochaczy ,świetna niewymagajaca . Czyli schodziliscie na Smutną Przełęcz a do góry żółtym Spaleną Doliną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi