MonteLaguna Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 TRASA Kiry - Schronisko PTTK na Hali Ornak - Iwanicka Przełęcz - Ornak - Siwy Zwornik -Starorobociański Wierch Trasa dosyć długa ale jak wyruszyć wcześnie rano to na Ornaku pusto. Tylko chmurki omywające szczyt. W późniejszej porze wspaniałe widoki w kierunku Bystrej jak i całego pasma Tatr Zachodnich. Sam Ornak urzeka swoim pięknem, a piramida Starorobociańskiego na koniec to świetny punkt do planowania dalszych tras w Tatrach Zachodnich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Jak byłam tam w tamtym roku to była taka sama pogoda jak u Ciebie na zdjęciach... I nadal nie wiem czy jest stamtąd ładny widok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna Wymysłowska Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Ja byłam w sierpniu 2016 i też było podobnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Kilka fotek ze szlaku na Starorobociański i z powrotem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Faktycznie ładnie tam jest, może się skuszę jeszcze raz, z nadzieją, że zanim dojdę pogoda się nie popsuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Wyruszenie na szlak wcześnie rano nawet na początku lipca gwarantuje pustki na trasie i prawie pewne spotkanie z mieszkankami Tatr. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielj Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Tam zawsze jest pusto, czy to latem, jesienią , czy zimą Kilka, kilkanaście lat temu przeważnie przez Ornak chodziliśmy, z Kościeliskiej. teraz z Chochołowskiej przez Dolinę Starorobociańską na Siwą Przełęcz i dalej na Starorobociański lub w lewo na Bystrą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskimos Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Tylko to zejście z Starca jest okropne, kamyki ujeżdżające spod nóg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi